Szerintetek melyek a legidegesítőbb tv reklámok?
Figyelt kérdés
Szerintem a Vodafone red, Providentes 7%-os, Háda, Coca-cola energy, meg a pöttyös guru king fusion.
Ezeket minden reklámblokkban végig kell nézni, üvöltenek és idegesítőek. Én inkább bojkottálim ezeket a termékeket, ha mindenki így tenne, nem érnék el a céljukat a hülye reklámjukkal.
2019. júl. 16. 19:53
22/30 anonim válasza:
Hűvös éj...brrrrr mindent visz! Olyan hamis,hogy fájjjj! Na és mennyire örül anyu a mobilnak!
23/30 anonim válasza:
Fáj a fejem, fáj a fejem, vizet iszok, mégjobban fáj...
24/30 anonim válasza:
Nálam a coca cola. Elég undorútó. Szerintem. Hogy a mássággal kampányolnak. Elfogadom, de ez már kiábrándító.
25/30 A kérdező kommentje:
Minden reklám egy célközönségnek szól. Szerinted kik isznak Coca-colát?
2019. aug. 9. 14:54
26/30 anonim válasza:
A legszarabb reklámjaik a telefonszolgáltatóknak vannak: Tököm, Vodafos, Teleorr, mindet gyűlölöm!
27/30 anonim válasza:
25
Szerinted csak bu zik isznak kólát? Idióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!