Szerintetek melyek a legidegesítőbb tv reklámok?
Szerintem a Vodafone red, Providentes 7%-os, Háda, Coca-cola energy, meg a pöttyös guru king fusion.
Ezeket minden reklámblokkban végig kell nézni, üvöltenek és idegesítőek. Én inkább bojkottálim ezeket a termékeket, ha mindenki így tenne, nem érnék el a céljukat a hülye reklámjukkal.
A reklámok 90%-a bugyuta és idegesítő, nehéz választani. Én a tudálékos, okoskodó, magát nagyon frappánsnak képzelő reklámoktól irtózom.
Pl. valami régi arckrém reklám:
Most hosszasan sorolhatnánk, hogy hány ember hány évig kísérletezett rajta, minden tudását és tapasztalatát összegyűjtve; milyen kedvező élettani hatású összetevőket tartalmaz; milyen komplex klinikai vizsgálatok sorozatai bizonyították a maximális eredményt, bal-bla-bla; de nem tesszük, mert egy szép arc többet mond ezer szónál.
Aztán mutatnak egy 20 éves csajt, akinek az arcán valószínűleg egy gramm sincs a krémből. (...és mégis vannak olyan idióták, akik elhiszik, hogy a 20 éves csaj arca a krémtől lett feszes és puha...) :)
"Hűvös éj..." - amint meghallom, átkapcsolom a tévét.
Igazából azt sem tudom, mit reklámoz. (És nem is érdekel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!