Szerintetek melyek a legidegesítőbb tv reklámok?
Szerintem a Vodafone red, Providentes 7%-os, Háda, Coca-cola energy, meg a pöttyös guru king fusion.
Ezeket minden reklámblokkban végig kell nézni, üvöltenek és idegesítőek. Én inkább bojkottálim ezeket a termékeket, ha mindenki így tenne, nem érnék el a céljukat a hülye reklámjukkal.
Én kevés reklámról tudom, hogy mit akar eladatni, mert azonnal kikapcsolom a hangot. Sajnos, a "rémes dalocskák" elejébe így is belefutok, mert nem vagyok elég gyors, annak ellenére, hogy kezemben van a távkapcsoló.
Így velem semmit nem adatnak el a reklámok, csak azt érik el, hogy a falra másszak a zenéiktől.
Ékes példája a "Hűvös éj", meg az "energy-lihegés-lihegés-energy-lihegés-lihegés", a "Totyogjunk, mint egy pingvin", hát ezek valami rettenetek, de sorolhatnám még, ha tudnám, miről szólnak...
És az a baj, hogy egyrészt a más csatornára váltás nem segít, mert a csatornák nagy részén egy időben nyomják a hülyébbnél hülyébb reklámokat, másrészt hiába nyomom ki gyorsan a hangot, egész napra a fejemben maradnak a rémes dallamok, akkor is, ha csak egy másodpercet hallok belőle.
Időnként már késztetést érzek, hogy a tévéhez vágjam a távkapcsolót, de hát, azzal csak még nagyobb problémát okoznék magamnak.
17.04
Milyen igaz
"Rohanok haza este munka után, vár a sok dolog hosszú a délután"
Kinder pingu
Meg a
"Hűűvös éj, a földre lépve táncolnék veled"
Egész nap ez megy a fejembe, valami dallamtapadás.
Igen, van ilyen, hogy dallamtapadás. Sajnos nálam ez már szinte állandó, elalvás előtt legerősebb, de ahogy felébredek, ugyanúgy hallom a fülemben.
Már pánikszerűen kapkodok a távirányítók után, így lehetetlen egy filmet normálisan végignézni (sajnos, a visszanézhető műsoroknál legtöbbször a reklámokat nem lehet eltekerni..).
Lehet, hogy kezdek megőrülni..??
Ja, és a legszebb, amikor elkezdődik egy film vagy sorozat, épp hogy elhelyezkedem, erre az ötödik percben már reklámot dobnak be. Ez már nonszensz.
Konkrétan: "Műsor kezdés: 20:10. Reklám: 20:15" .. Köszönjük RTL, Cool és a többi hasonlóak!
Ez a jófogás reklám volt? Valamire emlékszem ebből. De ez legalább jópofa reklám volt és nem idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!