Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek melyek a legideges...

Szerintetek melyek a legidegesítőbb tv reklámok?

Figyelt kérdés

Szerintem a Vodafone red, Providentes 7%-os, Háda, Coca-cola energy, meg a pöttyös guru king fusion.

Ezeket minden reklámblokkban végig kell nézni, üvöltenek és idegesítőek. Én inkább bojkottálim ezeket a termékeket, ha mindenki így tenne, nem érnék el a céljukat a hülye reklámjukkal.

2019. júl. 16. 19:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Én kevés reklámról tudom, hogy mit akar eladatni, mert azonnal kikapcsolom a hangot. Sajnos, a "rémes dalocskák" elejébe így is belefutok, mert nem vagyok elég gyors, annak ellenére, hogy kezemben van a távkapcsoló.

Így velem semmit nem adatnak el a reklámok, csak azt érik el, hogy a falra másszak a zenéiktől.

Ékes példája a "Hűvös éj", meg az "energy-lihegés-lihegés-energy-lihegés-lihegés", a "Totyogjunk, mint egy pingvin", hát ezek valami rettenetek, de sorolhatnám még, ha tudnám, miről szólnak...

És az a baj, hogy egyrészt a más csatornára váltás nem segít, mert a csatornák nagy részén egy időben nyomják a hülyébbnél hülyébb reklámokat, másrészt hiába nyomom ki gyorsan a hangot, egész napra a fejemben maradnak a rémes dallamok, akkor is, ha csak egy másodpercet hallok belőle.

Időnként már késztetést érzek, hogy a tévéhez vágjam a távkapcsolót, de hát, azzal csak még nagyobb problémát okoznék magamnak.

2019. júl. 21. 17:04
 12/30 A kérdező kommentje:

17.04

Milyen igaz

"Rohanok haza este munka után, vár a sok dolog hosszú a délután"

Kinder pingu

Meg a

"Hűűvös éj, a földre lépve táncolnék veled"

Egész nap ez megy a fejembe, valami dallamtapadás.

2019. júl. 21. 18:30
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van ilyen, hogy dallamtapadás. Sajnos nálam ez már szinte állandó, elalvás előtt legerősebb, de ahogy felébredek, ugyanúgy hallom a fülemben.

Már pánikszerűen kapkodok a távirányítók után, így lehetetlen egy filmet normálisan végignézni (sajnos, a visszanézhető műsoroknál legtöbbször a reklámokat nem lehet eltekerni..).

Lehet, hogy kezdek megőrülni..??

2019. júl. 21. 18:41
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és a legszebb, amikor elkezdődik egy film vagy sorozat, épp hogy elhelyezkedem, erre az ötödik percben már reklámot dobnak be. Ez már nonszensz.

Konkrétan: "Műsor kezdés: 20:10. Reklám: 20:15" .. Köszönjük RTL, Cool és a többi hasonlóak!

2019. júl. 21. 18:50
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Még eszembe jutott: Free animal, free animal......
2019. júl. 21. 19:02
 16/30 A kérdező kommentje:
A "free animal" az nem a vodafone reklám?
2019. júl. 21. 19:07
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az, de csak onnan tudom, hogy most rákerestem a szövegre, így megtaláltam a videót. No, persze, nem néztem végig..:)
2019. júl. 21. 19:43
 18/30 anonim ***** válasza:
Pár éve volt: eladom a táskám, eladom az órám.
2019. júl. 22. 19:50
 19/30 A kérdező kommentje:

Ez a jófogás reklám volt? Valamire emlékszem ebből. De ez legalább jópofa reklám volt és nem idegesítő.

2019. júl. 23. 12:49
 20/30 anonim ***** válasza:
Félhomály a szívem ragyogj rá
2019. júl. 23. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!