Melyek a legidegesítőbb/irritálóbb reklámok szerinted? Miért?
A standupos idióták meg újabban ezek:
http://www.youtube.com/results?search_query=arctr%C3%A9ning&..
Ettől a hír24-től én is rosszul vagyok.
Ami még idegesít:
-mosószer/mosópor reklámok, mert annyira röhejesen eltúlozzák, illetve annyira hiteltelenek a szituációk pl. a Perwoll reklámban egy bálon előkap egy nagy 2kilós mosószert...szóval hagyjuk
- nem tudom van-e még, de a Szulák Andreás kamerázós joghurtos reklámtól egyszerűen rosszul vagyok.
- fejfájás-csillapító reklámok (az összes kivétel nélkül!)
-az összes olyan reklám, amiben közvélemény-kutatást tartanak, vagy valami híres embert szólaltatnak meg, mert azt akarják, hogy higgyük el, hogy nem azért áradoznak a termékről, mert fizettek nekik..
többnyire utálom a reklámokat, de van pár, ami viszont kifejezetten tetszik:)
tényleg a bankreklámokat kihagytam.. nem csak az otp-s, az összes, mert azokban meg úgy csinálnak, mintha az összes néző szellemi fogyatékos lenne, és csak ilyen primitív szintre leegyszerűsített baromságokat értenék meg..
Meg volt az, amikor a gyerek karambolozott egy parkoló kocsival miközben a biciklijével vagánykodva azt üvöltözte hogy Yeeaaah, és aztán a kocsira Bepanthent kent -.-"
meg eszembe jutott még most az amikor van egy csávó aki a mindig korpamentes hajával hódítja meg a nőket..
több ezret fel tudnék sorolni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!