Mikor fognak eltűnni a reklámok a műsorokból?
Sziasztok! Szerintem nincs ember a Földön, akit érdekelnének a reklámok, főleg nem egy adás alatt ötvenszer. Olyan szinten zavaró, hogy én vagy lehalkítom, vagy kikapcsolom a tévét, mert idegesítenek és belőlem olyan ellenszenvet váltanak ki, hogy hiába mondják el naponta ezerszer, hogy xy jó a megfázásra, ha a patikába mennék, már csak azért sem választanám azt a terméket.
A legújabb szemétség pedig az, hogyha visszanézek egy régebbi műsort és jön a reklám, akkor nem lehet átugrani néhány másodpercen belül, hanem kötelező végignézni. Ha közben, amíg lemegy a reklám és egy másik ablakban megszeretném nézni pl. az emailjeimet, addig a reklám leáll, szóval kötelező végignézni :(
Soha nem fog eltűnni, mert a kereskedelmi tévét a reklámbevétel tartja el nagyban. Ott minden arról szól, és úgy válogatják össze az adást, hogy a főműsoridő kínálata bevonzza a tömeget, és akkor menjenek le a legdrágább reklámok. Valójában minden műsor azért készül, hogy a minőségével annál a csatornánál tartson és a reklámról se kapcsolj el, mert várod a folytatást.
A megoldás: ne nézz tévét, mert ők ezen nem fognak változtatni. Ha nincs reklám, akkor csatorna sem lenne. A másik véglet a közszolgálati, amit viszont a te adódból tartanak fenn, cserébe alig van reklám.
nem fognak.
de havi kb 1000ft az adapter.
ha érdekel egy műsor,akkor beállítom a rögzítést és 1 óra múlva,vagy bármikor máskor megnézem a reklámokat átugratva.
nem is emlékszem már arra,hogy bármit is adásidőben néztem volna 8-10 perces reklámokkal végigszopva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!