Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogyan tudnék végre nyugodtan...

Hogyan tudnék végre nyugodtan végignézni a televizión keresztül egy filmet, hogy ne szakítsák meg folyton a reklámok?

Figyelt kérdés

Màr nagyon idegesít,hogy szinte negyed óránként megszakítanak egy filmet és általában ugyan azokat a reklámokat adják le ismételten.

Ha átkapcsolok egy másik csatornára szinte egy időben ott is reklámokkal bombáznak minket.

Tudom,hogy a kereskedelmi csatornák reklámokból élnek de szerintem egy film élvezhetőségét nagymértékben befolyásolja a sok reklám.

2018. márc. 3. 20:57
 1/6 anonim válasza:
100%
Nezz neten filmet
2018. márc. 3. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

HBO

Cinemax

Vagy letoltod netrol es megnezed ugy.

2018. márc. 3. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az állami tévécsatornákon nincsenek filmek, sorozatok közben reklámok. (Duna, M2, M3, M5, Duna World adnak filmeket.)

Aztán előfizethetsz a már említett HBO csatornákra, azokon sincs reklám, és az előfizetés mellé hozzáférsz az HBO Go-hoz is, melyen keresztül bármikor eléred az aktuális filmkínálat jelentős részét, illetve olyan műsorokat is, melyek nem futnak aktuálisan az HBO-csatornákon.

Kicsiben, ha a Diginél vagy ott a Digifilm, ahol szintén nincsenek reklámok.

Aztán még alternatív megoldás lehet, hogy a TV2 Csoport csatornáin leadott filmek jelentős része a neten is megnézhető néhány hétig a vetítés után.

Pl. [link]

De az RTL Most oldalán is nézhetők egyes sorozatok reklám nélkül, igaz ott az indításakor van reklám.

2018. márc. 4. 08:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az amik már a 70-es évek elején kitalálták, hogy a tv a reklámokért van. Az adók egymással versenyeznek, hogy az ő csatornájukon nézzék a népek a reklámokat, ehhez viszont produkálni kell valami hasznosat is, mint filmek, meccsek, hírek, beszélgetős műsorok, rendőrségi autós üldözés közvetítése élőben, stb...
2018. márc. 4. 10:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,hogy válaszolt!
2018. márc. 4. 10:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Úgy tudnád, hogyha végre a kormányon számonkérnék miért nem hajlandó betartatni a reklámozásról szóló szabályokat. Igen, vannak szabályok a reklámokra, elég komolyak.

45 percesnek kell lennie a műsornak minimum, hogy rakhassanak bele reklámotblokkot. Ezalatt nem is lehetne. Ekkor is viszont csak 5 perces reklámblokk lehetne, azt is csak a műsor 20-25. perce után. Emiatt például amit a Comedy Central csinál, miszerint 20-25 perces műsoraiba rak reklámblokkot teljesen szabálytalan.

Annyit viszont sikerült betartatni, hogy ne legyen több CoolTV effektus, miszerint mondat közben vágják be a reklámot. Igen, ezt is leszabályoztak, hogy milyen körülmények között lehet reklámblokkot berakni. Le van szabályozva, hogy csak akkor, amikor a karakter lezárta a mondandóját. Példa: Dr.House beszél magában, hogy mi lehet a betegség oka, rájön kimegy a folyosóra és csak ekkor lehetne reklámot berakni.

Szóval itthon nem lenne gáz a helyzet reklámok tekintetében (USA-ban ezerszer rosszabb, egyszer akartam végignézni NASCAR futamot, 5 percet közvetítettek nagyban a futamot, reklám 5 percig, ami alatt kisképernyőbe volt rakva a futam, 5 perc futam megint nagyban, megint rkelám), csak csesznek betartatni azokat a szabályokat, amiket behoztak.

2018. márc. 5. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!