Ti mit gondoltok az Anikó show-ról és magáról Anikóról?
Sokan fikázzák, ahogy beszél, de mi benne a hiba? Én mondjuk nem láttam egy részét se.
Mit gondoltok róla és a műsorról?
Egy idegesítő és gagyi utánzása az anno amúgy is alacsony szintet képviselő Maunika show-val.
Ráadásul Anikó egy tehetségtelen idióta, beszélni se tud rendesen, és nagyon látszik rajta, hogy fogalma sincs, hogy hogyan kéne műsort vezetni, vagy normálisan beszélni. Hol Mónikát próbálja utánozni, hol úgy beszél, mintha egy fogyatékos kisgyerek ülne előtte, vagy pedig úgy beszél, mint aki részeg.
,,nincs felsőfokú végzettsége a színművészetin vagy médiaszakon, nevetséges"
Akinek meg van azzal a címszóval küldik el, hogy túlképzett. :D Nem, nem vicc, tényleg így van. Nem csak az RTLnél, hanem majdnem minden nagyobb ilyen TVnél. Nekem OKJ-s szakom van csak, ami kapcsolódik a médiához, engemet amiatt küldenek el, mert nincs diplomám, vannak volt osztálytársaim az OKJ-s suliból, akik lerakták a diplomát, őket meg azért küldik el, mert túlképzettek. Nem, nem csak alapképzés esetében, hanem a mesterképzésen végzettek is elküldik, mert túlképzett.
Anikó Showról meg az a véleményem, hogy ez is addig lesz csak, amíg meg nem kapják az elsötétítős büntetéseiket. Azokat meg már a törvények miatt nem lehet kitrükközni, akkor kell már lennie amikor a műsor is megy (Mónika Show is emiatt lett vége, már nem tudtak többet trükközni, hogy hajnali 2-3 órára rakták az elsötétítős büntetést).
Nagyon vonzó nő számomra, soo szexi!!:)
Nem tudom hogy miért dobtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!