Mit gondoltok azokról a műsorokról, amelyben emberek nyomorát mutatják be, miért vállalják ezeket a műsorokat?
A minap gondolkodtam ezen, és gondoltam, megkísérlek utánajárni a miértjének.
Beteg voltam és kivételesen tévét néztem, és bárhova kapcsoltam valóságshow-k fajtájinak ezrei.
Leginkább a TLC nevű adó akasztott ki, ahol kisemberek, roma családok, meztelenre vetkőzött alakok ugráltak a képernyőn.
Kezdjük például a kisemberekkel (törpék, akik 100 cm körül ragadtak), mi a jó nekik abban, hogy az egyéni problémájuk, világ elé kerül?
Akkor ott az a médium nő, akinek gyerekei vannak, hogyan tudnak egyáltalán társasági életet élni, úgy, hogy az anyjuk szellemekről hebeg-habog a tévében?
Voltak olyanok amiben egészen épelméjű családok szerepeltek, akiknek rendellenességgel született gyermekük van, (ez már nem biztos, hogy a TLC), itt kezdett teljesen kiakasztani a téma.
És azt hiszem ti is tudnátok folytatni még a sort hasonló műsorokkal.
Egészen egyértelmű, hogy ez valamilyen fajta pénzbeli juttatással jár, és ez az egyetlen észérv ami az ilyen műsorokban szereplő emberek mellett szól. Szerintetek?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!