Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a műsorokról, amelyben emberek nyomorát mutatják be, miért vállalják ezeket a műsorokat?

Figyelt kérdés

A minap gondolkodtam ezen, és gondoltam, megkísérlek utánajárni a miértjének.

Beteg voltam és kivételesen tévét néztem, és bárhova kapcsoltam valóságshow-k fajtájinak ezrei.

Leginkább a TLC nevű adó akasztott ki, ahol kisemberek, roma családok, meztelenre vetkőzött alakok ugráltak a képernyőn.

Kezdjük például a kisemberekkel (törpék, akik 100 cm körül ragadtak), mi a jó nekik abban, hogy az egyéni problémájuk, világ elé kerül?

Akkor ott az a médium nő, akinek gyerekei vannak, hogyan tudnak egyáltalán társasági életet élni, úgy, hogy az anyjuk szellemekről hebeg-habog a tévében?

Voltak olyanok amiben egészen épelméjű családok szerepeltek, akiknek rendellenességgel született gyermekük van, (ez már nem biztos, hogy a TLC), itt kezdett teljesen kiakasztani a téma.

És azt hiszem ti is tudnátok folytatni még a sort hasonló műsorokkal.

Egészen egyértelmű, hogy ez valamilyen fajta pénzbeli juttatással jár, és ez az egyetlen észérv ami az ilyen műsorokban szereplő emberek mellett szól. Szerintetek?

2015. jan. 7. 17:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!