Ti hány órát néztek naponta tv-t és milyen műsorokat, miért? Ha egyáltalán nem néztek, miért?
Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 23:46
1/4 anonim válasza:
4 éve egyáltalán nem nézek. Egy darabig néhány szituációs komédiát néztem, mert szórakoztatott, de a magyar csatornák közül semmit, mert mind kizárólag olyan hulladék műsort ad, ami külföldi csatornáknál összesen 1-2 fordul elő. Nagyon gyűlöletesnek tartom amit a magyar média művel, és sajnálom azokat, akik még mindig délután Eszmeraldarozalinda típusú latin sorozatokra verik, aztán a Családi gyanúk titkának árnyékában című ürülékre nyáladzanak.
2/4 A kérdező kommentje:
Mégis jó volt, hogy ebbe a topikba helyeztem el a kérdést, mivel pont ezt szerettem volna kihozni. Őszintén szólva abszolút gyomorforgató, ami a médiában folyik. A fő probléma még sem ez. Az annál inkább, hogy ezeket a szerepmintákat elsajátítják és így szocializálódnak.
2014. júl. 21. 02:08
3/4 anonim válasza:
Én nem nagyon nézem, inkább háttérzajnak használom, és csak néha-néha lesek a képernyőre. Akkor is csak egy pár rajzfilmre vagy a Discovery-re kapcsolok, utóbbi időben pedig elkezdtem nézegetni a NatGeo-t, Spektrumot és Animal Planet-et -- sajnálattal tapasztalom, hogy ezek némelyikén is terjengenek azok az idétlen szórakoztató műsorok, amik a Discovery-t is egyre nézhetetlenebbé teszik. Ez kitesz úgy napi 4-5 órát, szünetekkel.
Nagyon nagyon ritkán esetleg megnézek egy filmet. Amúgy nem vagyok nagy film- vagy sorozatnéző, netről se nézek semmit, tehát nem direkt kerülöm a TV-t.
4/4 anonim válasza:
Ritkán nézek, van olyan, hogy egy vagy több hétig semmit sem. Volt a Kérem a következőt! vetélkedő, azt elég sokat néztem még év első felében (a késő éjszakai ismétlését), illetve a Heartland sorozatot szintén néztem jó darabig, amíg nekem megfelelő időpontban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!