Ti hány órát tévéztek naponta? Milyen jellegű műsorokat néztek?
Szia! Hát azt hogy pontosan mennyit TV-zek, nem tudom megmondani, mert mindennap változik, de úgy kb. 7-et, ebből 2-3 óra olyan, amikor tényleg le is ülök a TV elé, a többi pedig úgy telik el, hogy közben ide-oda rohangálok a házban, vagy eszek, telefonálok, stb.
Általában RTL klubot nézek, főleg du és este felé (Glee, Fókusz, Barátok közt, és az utána köv. film, de az se mindig) de szoktam még nézni a Cool TV-n a Showder Klubot, meg a Discovery-ket is.
Nincs a szobámban televízió, nem tévézek. Ha valami kell, megnézem számítógépen. A nappaliban (amerikai konyhával) van tévé, ha néha nézem, akkor ismeretterjesztő műsorokat ( főleg Viasat History, Discovery, Lifenetwork, National Geograpich, stb.) nézek. A családom többi tagja RTL-t, TV2-t, HBO-t szokott általában nézni.
15L
Szeretem még a Hazajárót a Duna Tv-ben vasárnap kora délutánonként, sok szép helyre el lehet jutni általa, olyan helyekre is, ahová egyébként nem tudnék eljutni.
TV2-t, RTL-et elvből nem nézek, kivéve a Frizbit és a Fábryt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!