Naponta hány órát töltötök számítógép előtt?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy naponta hány órát ültök számítógép előtt, mert én kb. hétközben is 9 órát legalább. De volt arra is példa hogy 10-et. Tehát, 7 órát töltök kb suliban, 3 órakor általában már gépezek, és hajnali 1-1:30-ig biztos hogy gépezek. Alvással kb 6 órát töltök. Tehát eléggé függő vagyok. Hogy lehetne változtatni? Nem tudok sehogy, már elszántam magam arra is hogy csak tanulás után kapcsolom be, mert általában tanulás közben is gépezek. De semmi nem vált be, nem tudom letenni. Persze barátaim vannak, sőt eléggé sok, de hétközben nem mehetek sehova.
Esetleg valami tipp? Előre is köszi. 13/L
2013. febr. 25. 15:05
1/5 anonim válasza:
ez nem függőség, ez unatkozás amit te csinálsz.
2/5 anonim válasza:
Én elég sok időt töltök a gép előtt, főleg a munkám miatt (fordítok), így általában napi 7-8 megvan szünetekkel.
3/5 Emberek válasza:
én nem szoktam olyan nagyon sokat (kb 1-2 órát). még ezt sem tudom mondani, hogy keress valakit, mert kicsit fiatal vagy hozzá.
4/5 anonim válasza:
Én napi 2-3 órát hétköznap. Hétvégén 4-5 óra.
Én meg tanulhatnék, de nem teszem.. :)
5/5 anonim válasza:
Most nem hazudok(átlagosan elhazudom,főlleg a valóságban): napi 10-12 óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!