Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok az X-faktor...

Mit gondoltok az X-faktor első élő show-járól?

Figyelt kérdés

Csak én vagyok csalódott?

Én sokkal többre számítottam. És szerintem ez egy erős mezőny de senki se volt túl jó.

Szerintem mindenki jó énekes és egyéniség, de a mentorok csak rontottak rajtuk.

Vagy csak én gondolom így?

2013. okt. 13. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Tényleg nudli volt. Nem is néztem végig. A mentorházból egy csomó jót kiszórtak és gyengébbeket juttattak tovább. Nekem nincs is idén kedvencem az élő show-ban.
2013. okt. 13. 16:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hat szerintem meg pont hogy az utobbi X-Faktorok legjobb mezonye van most, es ez a tegnap esten is erzodott.

Kulon kiemelnem Krasznai Tundet, Csordas Akost, a ByTheWay-t es a Fat Phoenix-et, szerintem zsenialisan teljesitettek, a tobbiek sem voltak rosszak, de ok kiemelkedtek a mezonybol.

Az egyetlen, aki szamomra kicsit csalodas volt, az Toth Marci, nem mondom hogy rossz volt, de annak ellenere hogy az egyik kedvencem, nem jott be amit csinalt :/ (bar szereny szemelyem szerint ez leginkabb a katasztrofalis dalvalasztasnak koszonheto)

Osztjak szegeny sracot nagyon, a szivem szakadna meg ha kiesne, mert nagyon tehetseges, brutalis hangja van, es abszolut nem erdemelne meg, hogy ilyen hulyeseg miatt szorjak ki...

20L

2013. okt. 13. 17:34
 3/3 anonim válasza:
Nézhetetlen gagyi az egész. Már a reklám is idegesítő.
2013. okt. 19. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!