Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a bent...

Mi a véleményetek a bent maradt X-faktor versenyzőkről?

Figyelt kérdés

Nekem Fejes Szandi volt a kedvencem.

Nem értem,miért kellett egyhuzamban háromszor párbajoznia,pedig mind hangban, mind személyiségben ő volt a legerősebb és legszeretetreméltóbb.

Miért szavaztak rá mindig ilyen kevesen? Csak azért mert nem elől deszka hátul léc?

Mindegy... a bent maradtak...

a Ham ko Ham hangulatos, kisebbségiektől ilyen színvonalú zenét nem gyakran hallok, viszont nem hiszem,hogy ők nyernék meg.

Mata Ricsi...persze, inkább ő,mint az idegbeteg Kristóf,aki helyett beválasztották, de az IQ szintje nem üti meg a huszat. Általános iskola ötödik osztályában illik tudni a hét vezér nevét, szerintem még azzal sincs képben,hogy hol van a térképen Ausztrália. Még csak beszélni sem tud értelmesen.

Opicz Barbi viszonylag tehetséges, de nincs szüksége az országnak nagyképű Tóth Andi korosztályú kis csitrikre,habár ő még messziről sem tűnik annak,de ha túl korán felkapja a média,még bármi lehet belőle.

Dmitrij a legjobb. Nagyon tisztalelkű és tehetséges.

Bár elég furán jönne ki,ha egy külföldi nyerné meg a magyar tehetségkutatót.

2016. dec. 7. 17:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
szerelmesek vagytok ebbe a kis nyomi dimitribe, azert veditek annyira, de szanalmas folsirok😂😂😂
2016. dec. 12. 22:50
 22/29 anonim válasza:

Ostoba és gyerekes megnyilvánulásra vall (amin meg sem lepődök), hogyha az ember kedvel valakit és mellette tehetségesnek tartja, plusz tudatában van annak, hogy igenis szemrevaló srác, akkor a másik azt gondolja, hogy "szerelmes". Nem tudom, hányadikba jársz, de én ilyet utoljára alsó iskolás koromban hallottam egy 8-9 éves sráctól az osztályomban, akit pofán is csaptam, mert alaptalan volt az állítása. Gyerekes, na.

Másrészről, nem védjük, nyusz, ezek tények. Mint ahogy az intelligenciád hiánya is pusztán egy alapos állítás, ami nem hiszem, hogy bárki részéről is kétségbevonható.

Ne emészd magad, mert ő megnyerő és tehetséges, belőled ez nem vesz el.

De ha ez segít, én még sose találkoztam olyan emberrel, aki ne lett volna fontos a világban, szóval fel a fejjel, édesem, és sok puszi attól, aki "szerelmes Dmitrijbe."

Kevesebb irigykedés és több helyesírási szótár, aztán már rendben is vagy. :)

2016. dec. 13. 22:10
 23/29 anonim ***** válasza:
mondtam hogy ugyse nyerhet dimitrij, minden ugy lett ahogy azt en leirtam.
2016. dec. 18. 09:07
 24/29 anonim válasza:

Gratulálok!

Látnoki képességeid felülmúlhatatlanok.

Mondtam én, hogy Dimi nyeri a fődíjat? Nem.

Hidd el, kedvesem, ez a fiú sokkal, de sokkal többet nyert, mint x millió forint.

Valami olyasmit, tudod...Amit egy magadfajta nem fog megérteni és értékelni sohasem.

2016. dec. 18. 18:33
 25/29 A kérdező kommentje:

Azért a 3. helyig sem könnyű eljutni.

Szép volt Dmitrij!!! Egyébként hihetetlen optimizmussal élte meg azt, hogy nem ő győzött. Más ilyenkor bőg, vagy rosszabb esetben tör-zúz, de ő vidám és lelkes volt ekkor is.

Barbi emellett abszolút megérdemelte az első helyet.Azért kicsit durva lett volna, ha Mata Ricsi győz, mert hozzájuk képest ő ég és föld távolságban áll.

Nem értem mit ettek ezen a gyereken, hogy ennyien szavaztak rá.

Lehet, hogy hátrányos helyzetű és alapjában nincs rossz hangja, de értelmes mondatokat nem képes összerakni, és az volt az óriási teljesítmény nála, hogy meg tudott jegyezni egy rövid 3 versszakos dalszöveget.

Szerintem Fejes Szandi milliókkal jobban megérdemelte volna, LEGALÁBB második helyezett legyen.

2016. dec. 18. 22:08
 26/29 anonim ***** válasza:
en jobb vagyok akarmelyiknel, a kovetkezo xfaktorba mar en is jelentkezem.
2016. dec. 19. 17:01
 27/29 anonim válasza:
Alig várom, drága látnok.
2016. dec. 19. 20:04
 28/29 anonim ***** válasza:
ha megnyertem majd beirok ide es esedezhetek bocsanatkeresert.
2016. dec. 20. 07:52
 29/29 anonim válasza:

Innen támogatlak, nyuszi.

Küldöm az erőt.

Még lehetsz a következő Mata Ricsi!

2016. dec. 20. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!