Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a bent...

Mi a véleményetek a bent maradt X-faktor versenyzőkről?

Figyelt kérdés

Nekem Fejes Szandi volt a kedvencem.

Nem értem,miért kellett egyhuzamban háromszor párbajoznia,pedig mind hangban, mind személyiségben ő volt a legerősebb és legszeretetreméltóbb.

Miért szavaztak rá mindig ilyen kevesen? Csak azért mert nem elől deszka hátul léc?

Mindegy... a bent maradtak...

a Ham ko Ham hangulatos, kisebbségiektől ilyen színvonalú zenét nem gyakran hallok, viszont nem hiszem,hogy ők nyernék meg.

Mata Ricsi...persze, inkább ő,mint az idegbeteg Kristóf,aki helyett beválasztották, de az IQ szintje nem üti meg a huszat. Általános iskola ötödik osztályában illik tudni a hét vezér nevét, szerintem még azzal sincs képben,hogy hol van a térképen Ausztrália. Még csak beszélni sem tud értelmesen.

Opicz Barbi viszonylag tehetséges, de nincs szüksége az országnak nagyképű Tóth Andi korosztályú kis csitrikre,habár ő még messziről sem tűnik annak,de ha túl korán felkapja a média,még bármi lehet belőle.

Dmitrij a legjobb. Nagyon tisztalelkű és tehetséges.

Bár elég furán jönne ki,ha egy külföldi nyerné meg a magyar tehetségkutatót.

2016. dec. 7. 17:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
latszik milyen kemenyen tanulja a magyart, egy ertelmes mondatot nem bir osszerakni pedig mar miota itt el ezek szerint, ez egy retardalt.
2016. dec. 11. 17:37
 12/29 A kérdező kommentje:

Utolsó: Ha te kikeverednél egy idegen országba, biztos nem beszélnéd rögtön perfektül a nyelvet.

Ahhoz képest Mata Ricsi tősgyökeres magyar, de ő még az anyanyelvén sem tud értelmes mondatokat alkotni.

Dmitrij egy ritka jólelkű pasi. Nem értem sokan miért nem szimpatizálnak vele.

2016. dec. 11. 21:47
 13/29 anonim válasza:

Tudod, utolsó előtti, istentelenül kíváncsi lennék, ha te idejönnél Ukrajnába, milyen hamar tanulnád meg az államnyelvet.

Elárulom, piszok nehéz. Én évek óta szenvedek vele. És ő? Aki alig van kint 3-4 (VAGY KEVESEBB) ideje.

Dalt énekelt magyarul.

Mernél te dalt énekelni ukránul, esetleg oroszul? Elő műsorban? Úgy, hogy tudod, mennyi minden múlik rajta? Nem.

Nem feltétlen kell irigykedni mások sikerén, örülj, hogy feljebb emeli a mai magyar zenei kultúrát, ami csak nyomokban található meg így is. Sőt.

Csináld utána, kérlek. Beszélgessünk utána.

Kérdező: a Mata Ricsi-dologgal pedig teljesen egyetértek.

És persze a Dimiről kialakított képeddel is. :)

2016. dec. 11. 21:57
 14/29 anonim ***** válasza:

mata ricsi buta mint a tok, en ha evekig lennek egy idegen orszagban biztos jobban beszelnem a nyelvet mint ez a gyerek a magyart, de hagyjuk is mert a csaj fogja megnyerni erre nem nehez rajonni, meg is mondom nektek mi lesz a sorrend

1. Opitz Barbara

2. Mata Ricsi

3. Gormotov Dimitri

2016. dec. 11. 22:05
 15/29 anonim válasza:

Utolsó!

Kedvesem, az ő a neve Gorbunov Dmitrij.

Semmiképp sem az a zagyvaság, amit te írtál.

Nos, ameddig nem élsz idegen országban, ne mondd meg , hogy mit csinálnál, ha... Majd ha úgy lesz, akkor várjuk a tapasztalatokat.

Egyelőre az a srác van ott, ahol, azzal a tehetséggel, amit örökölt, szóval fogd be a szád, hogy te mit tudnál, mert jelenleg csak ostobaságokat beszélsz. Ezen kívül semmit.

És nem arról van szó, hogy ki nyeri meg.

Mellesleg.

2016. dec. 11. 22:44
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
regen az iskolaban jobban megtanultam nemetul az orak alatt mint ez a gyerek itt magyarul de mindegy:D
2016. dec. 12. 06:54
 17/29 anonim válasza:

Akkor menj el egy német tehetségkutatóba és énekelj németül.

Ha ennyire szíveden viseled ennek a fiúnak tehetségét. Nem értem, mi köze ahhoz, hogy mennyire beszéli profin, vagy sem, ha kicseszettül tehetséges?

Ukrajnában nem tanítják a magyart, mint idegennyelv, pláne nem, mint anyanyelv. Még a magyarok lakta területeken sem kellőképpen. Nem értem, miről beszélsz, hiszen Dmitrij eleve Odesszából származik. Mindemellett azt sem értem, hogy függ össze az, hogy te mit tanultál x (11-12) év alatt az iskolában németül, meg az, hogy ő 2-3 év alatt magyarul.

Csináld utána, nyuszi, aztán beszélgessünk.

2016. dec. 12. 16:43
 18/29 A kérdező kommentje:

Nem tehet arról, hogy háború van a hazájában, ahogyan arról sem, hogy emiatt egy idegen országba kellett költöznie.

És inkább ilyen tehetséges, hálás, szeretetreméltó embereket fogadjon be az ország, mint civilizálatlan, büdös terrorista gazdasági menekülteket.

Egyébként szobrász. Igazán sokoldalú művész.

Nem utasíthatja el senki csak azért, mert külföldi.

És a ő nyeri meg, az elég nagy pofon lesz a magyar tehetségkutatónak, mert csak a romákat és a félnótásokat favorizálták a szavazók, és az igazi érzékeny művészeket már rég kiszórták.

Dmitrij az egyetlen, aki a top 3 közül valami belső értéket is képvisel a kiváló hangja mellett.

2016. dec. 12. 17:10
 19/29 anonim válasza:

Egyetértek, kérdező!

Nos, azzal nem igazán, hogy háború van a hazájában...

Fun fact: egy országból származom vele, annyi különbséggel, hogy én magyar vagyok.

A média "kicsit" eltúlozza ezt, háborúról szó sincs, szerencsére. Bár tudom, hogy tv, internet és a többi mást mond, de higgy egy itt élőnek: nincs akkor vész, akkor PLÁNE nincs, mint ahogyan beállítják.

2016. dec. 12. 20:36
 20/29 anonim válasza:

akkora*

:)

2016. dec. 12. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!