Miért van ez az X-faktorban?
Figyelt kérdés
Az anyám nézi, és megfigyeltem, hogy mindig a nézői szavazatok döntenek (kivételek a párbajok), főképp a döntőben! Azt nem értem, hogy miért nem a mentorok döntenek? Hiszen sokkal jobban megtudják mondani kik az igazi tehetségek. A nézők nagyrésze arra szavaz aki szimpatikus vagy jól néz ki. Miért övék az utolsó szó?2016. dec. 6. 20:31
1/9 anonim válasza:
Talán mert az emberek szeretik, ha ők dönthetnek dolgokról, és így részükről teljesen értelmetlen lenne a műsor, mivel nem tudnának beleszólni, illetve a "mentorok" a kedvencüket vinnék győzelemre, így néhány százezer vagy millió ember helyett 4 ember döntene.
2/9 anonim válasza:
Jaj de buták vagytok. Azért mert egy SMS emelt díjas, vagy három négyszáz forint, és sajnos százezer bugyuta birka küldi az Sms-eket, mintha muszáj volna. Rengeteg pénz folyik be ebből. Tízmilliók minden héten.
3/9 anonim válasza:
Régen nem így volt, még a Megasztár 1. korában, aztán ez megváltozott, hogy a nézőket jobban kiszolgálják. Meg nyilván így lelkesebben küldenek sok sms-t, mintha nem számítana a szavuk.
4/9 anonim válasza:
2: tudtommal alapdíjas az SMS, és lehet szavazni ingyen is egy alkalmazással
5/9 anonim válasza:
Ja, nincs emelt díjas SMS, és az RTL24 alkalmazásól meg teljesen ingyen lehet szavazni.
6/9 anonim válasza:
Akkor internet forgalom után kapják a pénzt. Sima sms is drága. Nehogy még sajnáld őket.
7/9 anonim válasza:
Így is úgyis a legnagyobb népszerűséget megőrző lesz közülük a legnagyobb sztár, rájuk bízzák; amúgyis szokta egyik énekes mondani, hogy a "közönség kegyelméből" zenél már x éve. Szóval rájuk bízzák, hadd örüljenek, hadd döntsenek, hadd örüljenek, hogy ők döntenek. Utána meg amúgy sem feltétlenül az első helyezett lesz a legnagyobb "befutó" közülük. De ha meg az, hát akkor aki a legjobban sajnos csúnyán hangzik, de legjobban "eladható". Szóval, akire a legnagyobb érdeklődés, kereset van, akinek a legtöbben mennek a koncertjeire, mert legtöbb embernek lopta be magát a szívébe.
8/9 anonim válasza:
"tudtommal alapdíjas az SMS"
Akkor rosszul tudod!
Hozzáteszem, hogy eddig soha semmilyen tv-s műsorba nem küldtem sms-t. A mostan X-faktor volt az egyetlen kivétel. Ekkor is egyetlen sms-t küldtem el, részben kíváncsiságból. Kb 200Ft-ot vontak le érte az egyenlegemből. Szóval nagyon nem alapdíjas!
9/9 anonim válasza:
Hát ezek a mentorok biztos, hogy nem tudnák jobban megmondani ki a tehetség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!