Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X-faktorban ez számotokra nem...

X-faktorban ez számotokra nem lehúzó, megvetendő?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy vannak énekes jelöltek és zenekarok, akik elindulnak az X-faktorban és van egy valamilyen stílusuk, szokásuk, kinézetük stb. majd bekerülnek az élő showba, ahol a mentorok, producerek vagy nem tudom kik felelnek ezért, de kényükre kedvükre átalakítják őket.

Ennek az egyik típusa az, amikor az egyénekre új dizájnt erőltetnek. Pl. a mostani továbbjutó egyik lány, a rekedtes hangú, kapott egy vörös taraj...

A másik típusa az, ami számomra sokkal negatívabb. Ez zenekaroknál fordul elő.

Az egyik az, amikor néhány szóló énekes palántát összecsapnak egy együttessé, majd berakják az élő showba és verik a mellüket, hogy "Ezt mi hoztuk létre!" Szerencsére idén ilyen nem volt.

A másik, amikor egy meglévő zenekart alakítanak át teljesen. Most bejutott a The Crossroads nevű formáció az élő showba. ByeAlex néhányszor hangoztatta, hogy milyen szar ez a név (mert amúgy a ByeAlex és a Slepp az nagyon egyedi meg tökéletes... :D ), így hupsz, kaptak egy új nevet: Jaggers, meg kinézetre is teljesen másak lettek.

Számomra az ilyen leendő énekesek és zenekarok hitelüket vesztik. Nem tudom elhinni azt, hogy ők magukat adják, hiteltelenné válnak.

2016. nov. 2. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég gáz. :(

Meg az a ostoba, tehetségtelen, erőszakos tyúk is, aki hisztivel jutott be. Szánalmas. :( Undorítónak tartom azt is, amikor a közönség nem a tehetséges, egyedi figurákat juttatja tovább, hanem azokat akiknek ilyen-olyan szomorú, tragikus múltja van. Kiábrándító az egész! Pfúj!

A casstingok még viccesek, de utána átmegy szappanoperába. Okádék!

2016. nov. 2. 18:53
 2/5 anonim válasza:
Engem az is felháborított, hogy az a sz@r hangú Kristóf továnnjutott, közbe meg csomó mindenkit kiejtettek akinek jó volt a hangja...
2016. nov. 2. 18:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk a hisztivel továbbjutó csaj szerintem nem olyan rossz amúgy. De az már más kérdés, hogy én a legelső válogatón nemmel szavaztam volna, mert ott szar volt.
2016. nov. 2. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez a popszakma. Nem a poén, hanem tényleg így működik a popzene-menedzsment. Neked van egy hangod, amivel elő tudod adni (majd az esetek nagy részében tátogva, hakniként) a számodat. Felveszed amit a szponzor ad, előadod amit a dalszövegíró ad, úgy öltözöl és nézel ki amit a stylist mond, és úgy viselkedsz ahogy a menedszment előírja.

A popzenészek bábok, és ezek a műsorok már évek óta nem tehetségkutatók hanem szórakoztató műsorok, amiben futószalagon gyártanak és tartanak életben max 1-2 évig embereket. Ha a menedzsment úgy látja hogy te egy vad stílust jól képviselhetsz mert a hangot ehhez illik, és ehhez vörös taraj a 2016-os trend, akkor olyan leszel.

Nem véletlen hogy az indie az utóbbi években feltört és már szinte mainstream lett, mert a popzenét hallgatók is már unják a fenti dolgokat. Az indie előadó saját magát próbálja önerőből eladni és fenntartani, nem azt csinálni amit a kiadó mond neki.

2016. nov. 2. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Vincze Alíz Lizán én is kiakadtam hogy átváltoztatták...egyáltalán nem áll jól neki sőt tegnap is a szar dalválasztás miatt nem volt jó.És az egyéniséggel semmi baj nincs , mármint hogy valaki a személyisége miatt jut tovább nekem Kristóf az egyik kedvencem volt nagyon tehetséges de hát a többség birka és nem veszi ezt észre.

Egyébként azzal sincs bajom ha szóló énekeseket tesznek be egy bandába hiszen ők értenek hozzá és tudják kikből lehet jó eggyüttes.(pl a One Direction is régebben milyen sikereket ért el és ők is szólóban indultak)

2016. nov. 6. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!