Vélemények a tovább jutó versenyzőkről? (X-faktor)
Figyelt kérdés
És úgy az egész táborban zajlókról?2011. okt. 1. 21:16
1/6 anonim válasza:
Nekem szimpatikusak aversenyzők, de a tavalyiak jobban tetszettek. (A technikai tudásban)
Neked mi a véleményed?
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem összesen 7 versenyző tetszik igazán, viszont ők jobban, mint a tavalyiak.
2011. okt. 1. 21:44
3/6 anonim válasza:
nekem tetszenek. mások,mint a tavalyiak és ez a verseny most majd ettől lesz jó:) vannak páran akiktől libabőrös az ember:))pl.:azaz Enikő(de most őszintén,mit keres ott M.Enikő? süket ez a hapsi már az elsőben ott kellett volna lennie! Nem hiszem,h "gyengítették volna egymást Vecával" mindketten nagyon jók és ennyi. de talán így majd Enikő is jobban jár:))akkor az a nőies hangú srác,a 3fiú akiket csapatba tettek máris,az anyuka,akinek ma nem nagyon jött össze és az a kicsit dagi lány is nagyon tehetséges! őő az a csajszi,aki Janis Joplin számot énekelt(kicsit olyan a hangja,mint Rúzsa Magdinak) továbbjutott,ugye?
4/6 A kérdező kommentje:
akiket írtál mindenki tovább jutott. :)
2011. okt. 1. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!