Mi a véleményetek a bent maradt X-faktor versenyzőkről?
Nekem Fejes Szandi volt a kedvencem.
Nem értem,miért kellett egyhuzamban háromszor párbajoznia,pedig mind hangban, mind személyiségben ő volt a legerősebb és legszeretetreméltóbb.
Miért szavaztak rá mindig ilyen kevesen? Csak azért mert nem elől deszka hátul léc?
Mindegy... a bent maradtak...
a Ham ko Ham hangulatos, kisebbségiektől ilyen színvonalú zenét nem gyakran hallok, viszont nem hiszem,hogy ők nyernék meg.
Mata Ricsi...persze, inkább ő,mint az idegbeteg Kristóf,aki helyett beválasztották, de az IQ szintje nem üti meg a huszat. Általános iskola ötödik osztályában illik tudni a hét vezér nevét, szerintem még azzal sincs képben,hogy hol van a térképen Ausztrália. Még csak beszélni sem tud értelmesen.
Opicz Barbi viszonylag tehetséges, de nincs szüksége az országnak nagyképű Tóth Andi korosztályú kis csitrikre,habár ő még messziről sem tűnik annak,de ha túl korán felkapja a média,még bármi lehet belőle.
Dmitrij a legjobb. Nagyon tisztalelkű és tehetséges.
Bár elég furán jönne ki,ha egy külföldi nyerné meg a magyar tehetségkutatót.
Dimitrik hatalmas forma,imádom a hangját és a stílusát.
Opicz Barbi nagyon-nagyon tehetséges!!
A Ham ko Ham elmegy,hangulatos de nem érdekelnek különösen.
Mata Ricsi is eszméletlen tehetséges,de mellé még nagyon gyerek és tapasztalatlan ami sokat ront a hangján.
Összegezve: Hajrá Barbi,Dimitrij :)
Csak zárójelben megjegyezném,hogy ha nem idegbeteg ,akkor miért tartóztatták le.
Aki hirtelen felindulásból ittasan megver egy idegen személyt,az nem való normális emberek közé.
Elismerem,hogy jól énekel - milliókkal jobban,mint Ricsi, de tanuljon meg illendően viselkedni,vagy szedjen nyugtatót.
Kedves első!
Bárcsak látnád magad és a szűklátókörűséged kívülről.
Mi az, hogy mert külföldi menjen haza és ott énekeljen?
Ez a srác a széria LEGTEHETSÉGESEBB versenyzője.
A második, hogy bár valószínűleg nem követed nyomon, én azért leírom neked:
Neki Magyarország a hazája.
Igen, innen, Ukrajnából jött, és bár valószínűleg ehhez is ostoba vagy, azért elmondom, hogy Odessza jelen pillanatban nem a legbarátságosabb környék. Már évek óta elköltözött, TANUL, nagyon keményen tanul magyarul, mindent megtesz, hogy jól teljesítsen ebben a piszok nehéz nyelvben, MAGYARUL ÉNEKEL, színvonalat ad a műsornak, ami önmagában köpedelem, és te azt mondod, hogy menjen haza?
Ő otthon van, kedvesem.
Attól, hogy máshonnan jött, hadd döntse már el, hogy hol érzi magát a hazájában.
Ne csináljunk ebből akkora nemzeti kérdést, mint egy menekülthelyzetből, mert nem hiszem, hogy bármi hátrányod fakadt abból, hogy jött ez a fiatal és energikus srác és megmutatta a tehetségét. Maximum az irigységedet hozta elő. Szerencsére. Irigykedj is tovább.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!