Miért nézi az x-faktort az emberek nagy része?
Nem tudom mi értelme ennek a nyálas,konformista birkaműsornak.
Most komolyan nincs fontosabb ennél?!
Van annyi érdekes dolog,de az embereket csak a fosfaktor érdekli.
A "kenyeret és cirkuszt" elvet már a rómaiak is ismerték. Ha a nép kap enni, és valami olcsó szórakoztatást, akkor befogja a száját, és nem fog hőbörögni a katonai kiadások, politikus zsebek kitömése, közvagyon elherdálása stb miatt.
Példaként az internetadó miatt mekkora hiszti volt (most az lényegtelen, hogy jó dolog lett-e volna abban a formában), de amikor lejárt a moratórium, ami a földek külföldieknek való eladását gátolta, a sok birkának és felforgatónak esze ágában sem volt felszólalnia. Ebben az esetben az embereknek fontosabb volt az olcsóbb internet, mint az, hogy az országot kiárulhatják ezentúl alóluk.
Van még kérdés?:)
Miért kell olyan kérdéseket kiírni hogy "Miért nézi az x-faktort az emberek nagy része?"
Van annyi érdekes dolog, de az embereket csak más emberek tevékenysége érdekli.
Nyilván az nézi akit érdekel, és azért mert érdekli. Én pl nem nézem, mert nem érdemel. Híreken kívül semmit nem nézek tv-ben. Sorozatokat szoktam mert azokat szeretem, és 1-2 műsort is, ami érdekel, de ezeket csak neten nézem, reklámok nélkül.
Az emberek szórakozásból néznek ezt-azt. Ez számodra miért nem világos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!