Miért ócsárolják az emberek olyan sokat az X-faktort és a Barátok köztöt?
Mert nem jó műsorok. Ennyi.
A bk egy gyengén megírt, gyenge színészekkel teletűzdelt sorozatféleség. 10 éve is gyenge volt, most még inkább az.
De egyre kevesebben is nézik.
Az emberek egyre jobban ráállnak a minőségibb sorozatokra (amiket pl neten néznek), főleg a fiatalabbak.
Persze most is van egy olyan réteg (gondolok az idősebbekre) akiknek ez még most se megy.
Az Xfaktor (és társai) engem speciel sose érdekelt. A külföldiek sem. De gondolom azzal is az a gond ami a bk-val.
BK: szappanopera lévén rengeteg rész van egy évben, emiatt a történet sokszor logikátlan, rengeteg benne a felesleges vagy éppen kilométerekről előre látható csavar, nincs igazi mondandója, és mivel sokszor előre beláthatatlan, hogy mikor lesz vége lehetetlen egy "ívet" adni az egésznek.
plusz, mivel epizodikusnak kell lennie (szinte senki nem nézi meg mindennap, bár mostmár egyszerűbb visszanézni ha lemaradtál, de régen azért macerásabb volt), ezért még visszautalgatni sem lehet nagyon, hogy azoknak akik kihagytak pár részt is érthető maradjon. Így gyakorlatilag nem lehet értelmes minőséget csinálni.
Másrészt ma szerintem a sorozatok "aranykorát" éljük, tényleg megszámlálhatatlan jó sorozat van, (kapásból tudnék mondani kb. 20 olyan sorozatot amit szerintem kár kihagyni bárkinek is), ezért az igényszint is megnőtt.
Az X faktor meg egy profin összerakott műsor, de nem tehetségkutató igazán. Plusz a pop-on kívül alig képvisel más zenei irányzatot, ami elég nagy probléma szerintem.
Arról nem is beszélve, hogy ez egy 10 milliós ország és minden évben 3-4-5... ilyen "tehetségkutató", ahová elvileg amatőrök jelentkezhetnek , de elég sokszor kiderült már, hogy sokszor meghívnak zenekarokat/énekeseket....
(meg egyébként is nem kell ennyi "pop-ikon" egy ekkora országnak, nem fognak annyi lemezt/koncertjegyet venni)
Ahogy előttem írták, az X-faktor egy szánalmas haknizás, tehetségtelen zenebohócoknak. Aki ott fellép, sz'tem kottát se látott még életében,vagy ha igen, sürgősen lefújta chemotoxszal. Pár kilincsorrú médiamágnás elképzelte a műsort, az ezzel járó profitot, és hamarjában összetrombitáltak pár semmihez se értő wannabe celebet akik híresek akarnak lenni , benyomták őket egy ilyen műsorba, és gyártsák a lóvét az élvezhetetlen zenei teljesítményükkel. Egy szelet dobostortában több a zenei tehetség mint ezekben.
Érdekes kérdés: A nagy együttesek (Europe,Queen, Edda, Omega, Republic) egyike se szerepelt soha selejtkutatós bohócműsorban, és mégis fényévekkel többre vitték mint ezek a kamusztárok. Több millió albumot eladtak, ezek a zenebohócok még 1 albumot se tudnak összehozni, me' lövésük nincs a zeneszerzésről, meg úgy általában semmiről.
És persze a műsor anyagi alapját mi, adófizetők álljuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!