Miért néznek az emberek tv-t?
Figyelt kérdés
Csak úgy árad belőle a mocsok.2016. szept. 5. 12:34
1/7 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy csak a mocsok árad belőle, ha nem is nézed?
Egyébként ha már ennyire kifinomult vagy, akkor megkérdezhetem, hogy mondjuk internetet mit szoktál csinálni? Ugye ( akár magyar, akár amerikai ) sorozatokat sem szoktál nézni?
2/7 A kérdező kommentje:
port.hun szoktam nézni
2016. szept. 5. 13:02
3/7 A kérdező kommentje:
tv sorozatot blu-rayen nézek mert jól tudok angolul és van egy nagy tévém
2016. szept. 5. 13:03
4/7 anonim válasza:
"tv sorozatot blu-rayen nézek mert jól tudok angolul és van egy nagy tévém"
Oké, de ugye tisztában vagy azzal, hogy ezek a sorozatok elsősorban a TV-nek készülnek, sőt, sok esetben a TV csatornák készítik ( igen, még az ismert amerikai sorozatokat is )? Ergo ugyan azokat a TV műsorokat nézed, mint amiket TV-be is adnak. Na most, ha az emberek ezeket egyáltalán nem néznék TV-be, akkor nem készítenék, el, és netről sem lehetne letölteni.
5/7 A kérdező kommentje:
az amerikai és angol sorozatokkal nincs baj de a többi egy rakás szar
2016. szept. 5. 13:09
6/7 anonim válasza:
Nézd ez ilyen. Mint az interneten, úgy a TV-be is van minőségi tartalom, meg mocsok is. Megpróbálnak minden igényt kiszolgálni. Egyébként én nem ítélek el senkit, az alapján hogy mondjuk valóságshowt néz a TV-be. Ez még önmagában semmit nem jelenet. Igen, én is néha belenézek mondjuk a ValóVilágba, de nem érzem azt, hogy ez most akkora probléma lenne.
7/7 anonim válasza:
A ma esti X faktor döntő után egészen bizonyosan így látja egy fél ország ezt hála az RTL Klub szupergagyi hozzáállásának és őszintétlenségének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!