Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az emberek miért néznek...

Az emberek miért néznek ilyeneket, mint Cool, Comedy, stb. az értelmesebb adók helyett?

Figyelt kérdés

Nagyon jók például a különböző ismetetterjesztő csatornák,pl. a Natgeo, Ozone Network, LifeNetwork, Spektrum, Discovery, stb.

Vagy a HírTV,ATV, Echo TV, amik közélettel foglalkoznak, a műsorok közül saját gyártású a legtöbb, és szerintem nagyon igényes.

Ehelyett TV2, RTL, amiken nincsen semmi értékelhető, Viasat, Cool, Comedy Central, ezeken szinte csak fertelmes amerikai szutyok megy, meg Való Világ, stb.

2015. jan. 24. 20:26
 1/6 anonim válasza:
100%
Mindenkinek, mindegyik korosztálynak más tetszik, van aki a HírTv-t, meg ilyeneket nem szereti, a Comedy Central mindig megnevetett, a barátaimmal, ha tévét nézünk, legtöbbször ezt nézzük, az ismeretterjesztő csatornák tényleg jók, de vannak unalmasak is, a TV2 és RTL meg csak arról szól, hogy ki hogy csalja meg a másikat, hogy öli meg, hogy veri át, ez a két csatorna szerintem semmit nem ér, de van aki örül, ha másnak rossz (persze csak a sorozatokban).Aki szereti a krimiket, az Cool-t vagy AXN-t néz, ami nem olyan rossz, szerintem igazából attól függ, hogy milyenek az emberek, aki vidám, sokat nevet, az Comedy-t néz, akik szeretik a természetet azok Ozone Network-ot néznek, stb... mindenki más.
2015. jan. 24. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Már bocs,de te HírTV-t akarsz nézni ha nevetni akarsz?vagy nem is akarsz nevetni?mert én igen,és vagyok akkora beteg állat hogy a Comedyn nevetek,pusztuljak el hogy ilyen mocskon nevetni tudok,ugye?És egyébként én nem sokat tv-zek mert egy értelmetlen f*s.zságnak tartom a tv-t,maximum kényelmi szempontból van értelme hogy kényelmesebb fáradtan az ágyban feküdve tv-zni mint a székben gépezni,és ha tv-zek is akkor szinte csak Coedyt és Discovery Science-t nézek,egyébként neked is ajánlom hogy hanyagold a tv-t,sok értelme nincs :)
2015. jan. 25. 00:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert másokat azok érdeklik, ilyen egyszerű az egész. Vannak, akiknek tényleg azokhoz igazodik a szellemi színvonaluk és/vagy szórakoztatási igényességük, de vannak, akik simán csak valami hülyeséget akarnak nézni, hogy kikapcsoljanak vagy eltereljék a saját életükről a figyelmüket. Van, aki nem az agyát akarja terhelni, hanem csak szórakozni, röhögni egy jó komédián vagy megnézni egy ismerős filmet. Ne hidd, hogy ami neked minősíthetetlen.

Én speciel nem nézek TV2-t vagy RTL Klubot, illetve ezek társcsatornáit, kivéve, ha valami olyan filmet adnak, ami érdekel, vagy mondjuk beállítom háttérzajnak a Cool Showder Klub ismétléseit.

Viasat6-ot vagy Comedy Central-t az animációs tartalom miatt nézem hébe-hóba, mert van köztük, ami érdekel.

Hírcsatornákat nem nézek, mert nem érdekelnek, csak idegesítenének vagy untatnának.

Ismeretterjesztő csatornák közül pedig abból a kevésből válogatok, amit nyújt a szolgáltató. Ezek közül mondjuk a Discovery-t én egyáltalán nem mondanám jónak, szinte egy az egyben ugyanaz a szint, mint az RTL vagy TV2: főként kamu, eljátszott, ál-reality drámák és tényferdítő ál-dokumentumfilmek mennek rajta, ismeretterjesztőnek aligha lehetne nevezni.

2015. jan. 25. 00:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Te felállítottál egy értékrendet a csatornákkal kapcsolatban, viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy az jó. Ez a te véleményed.

Én szeretem a vígjáték sorozatokat, és ha fáradtan leülök a tv/gép elé, valószínűleg nem hírtv-s beszélgetős műsort fogok nézni. Engem az ilyenek nem érdekelnek, rosszabb esetben felidegesítenek. A te szavaiddal fogalmazva.

A Hírtv-s és ATV-s politikai és közéleti szutykok untatnak.

Az emberek sokfélék, meg kell tanulni elfogadni a másikat.

2015. jan. 25. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Mivel engem elő sorban a fertelmes amerikai szutyok sorozatok érdekelnek, azok szórakoztatnak, és kapcsolnak ki ezért az AXN, Viasat 3/6, FOX-ot nézem a legtöbbször, illetve ha éppen adnak valami jó sorozatot akkor RTL2, Cool vagy PRO4.

A HírTV, Echo TV csatornákat megpróbálom messziről kerülni. Ezeket a csatornalistából is töröltem. Az ATV is azért van bent, mert egy ideig ment rajta a The West Wing sorozat, plusz néha vannak rajta szórakoztató műsorok is, bár elég ritkán.

A Discovery, ahogy már írták elég messze áll az ismeretterjesztő műfajtól. Állandóan ilyen raktárháborúk, csomagcsaták meg autós felújítók mennek. Természetesen akinek tetszenek nyugodtan nézze, de ismeretterjesztőnek ne nevezzük.

Amúgy én még az RTL Klub-ot is szoktam nézni. Például pár hete megnéztem rajta a Benjamin Button különös élete c. filmet, és nagyon tetszett.

2015. jan. 27. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:

mert a hír tv, atv, echo tv egy nagy büdös ***rok!

meg kb mindegyik ami szeritned jó!!!! nagyon f*s ízlésed van!!!

2015. márc. 15. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!