Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem nézik a Star Academy...

Miért nem nézik a Star Academy-t az emberek?

Figyelt kérdés

2016. szept. 27. 09:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%
Unalmas, érdektelen, gagyi. Ezért is lesz már jövőhéttől csak heti 1 összefoglaló, tegnap olvastam.
2016. szept. 27. 09:18
 2/17 anonim ***** válasza:
16%
gagyi mint minden magyar műsor
2016. szept. 27. 13:36
 3/17 anonim ***** válasza:
34%
Igazán tehetséges nincs közöttük, röhögni se lehet rajtuk, mint a VV-seken. Akkor meg minek?
2016. szept. 29. 12:52
 4/17 anonim ***** válasza:
43%
én belenéztem, de elaludtam rajta
2016. szept. 29. 16:57
 5/17 Kanrob2 válasza:

Mert nem nézek tévét.

Ezzel nem vagyok egyedül a környezetemben.

Mióta tv mentesen élek pozitív irányba halad az életem, már lassan 3 éve.

Mindenkinek ajánlom.

2016. szept. 30. 05:51
 6/17 Nagy Nicolas válasza:
Az mi ?
2016. szept. 30. 08:19
 7/17 anonim ***** válasza:
Szánalmas mint kb. minden műsor ami a tv-ben megy. Nem is értem az embereket hogy képesek nézni? Jó oké családdal nem feltétlen rossz elfoglaltság, de nem hiszem el hogy nincs jobb...
2016. szept. 30. 10:48
 8/17 attisattis válasza:
Ki az aki 2016-ban még hajlandó végigülni, hogy a reklámot tolják le a torkán? Ez a kereskedelmi tv utolsó erőlködése.
2016. szept. 30. 19:00
 9/17 anonim ***** válasza:
Ez a bajom a Tv2-s Szultána sorozattal is, egyszerűen nézhetetlen a millióegy reklám miatt. Azért az RTLKlub óvatosabb a Szulejmán esetében, ott nincs minden tizedik percben reklám.
2016. szept. 30. 19:06
 10/17 anonim válasza:

Nos, magamból indulok ki.

Nyilván szakmai okai is vannak, hogy nincs rá néző. Valahogy rosszul szerkesztett a műsor, csak úgy tudom én is megnézni, hogy magamra erőszakolom néha, annyira furcsa nézőellenes vágások meg reklámblokk turnusok vannak benne :D Ilyesmik..

Én azért nézem mert én is szeretnék énekelni de nem merek és nézem a konkurencia mit tud... na most hányan lehetnek ilyen emberek mint én? Ja, Magyarországon...szerintem a korombeliek rég elmentek külföldre vagy gyereket szültek vagy ilyesmik, ergo ők nem nézik

A többi korombeli meg annyit keres hogy más életkörülményei vannak. Én elég beteg vagyok most, nem részletezem hogy miért, és sokat jelent, hogy csak ülni kell és nézni :D

Tehát nézem.

Ergó a beteg emberek, vagy az idősek nézik, már akik eléggé nyitottak hogy végignézzenek egy félig reality showt, na meg persze aki ráér eléggé... kicsit vontatott. Jajj de a vontatottságában is eléggé shzerintem, nos én nem vagyok tévés, de lefogadom hogy egy tévés azt mondaná, rosszul szerkesztett a műsor.

A legnagyobb poén, hogy a Hanna kiesett az Egy bolond százat csinál c dallal, miközben az X faktorban meg, A dalszerző-énekes lánya meg éppen tarolt.... Kell ennél nagyobb kontraszt meg párhuzam? És az nem az egyik fordulóban volt, hanem a beválogatáson :D

De nézni fogom ma is. Megszerettem az embereket benne. Amúgy ha Ördög Nórin múlna, nem nézném (egy nagyon törtető nőt ismertem meg benne egy öt perc alatt amikor mellettem sminkelték vagy készítették elő), Keresztes Ildikóról tudnék jót is mondani, de most jöjjön a negatív: ha valaki pasi és szexy akkor igennel szavaz, ha nő akkor fordítva, főleg az elején? De igen, nagyon kedves is tud lenni. Ez csak a véleményem, mindenki ítélje őt meg saját maga.

Pásztor Anna az egyetlen számomra aki megmenti a zsűrit szerintem, de az ő szakmaisága szerintem egy laikus embernek majdnemhogy érthetetlen. Talán ő kevésbé ismert. Nyilván én sem tudom kicsoda, de felismerem a tehetségét és a hozzáértését.

2016. okt. 1. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!