Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem nézik a Star Academy...

Miért nem nézik a Star Academy-t az emberek?

Figyelt kérdés

2016. szept. 27. 09:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#9: Nekem az is bajom hogy kritikán aluli a szinkron hozzá. Én már előre megnéztem feliratosan de még mindig élvezhetőbb mint szinkronnal.
2016. okt. 1. 14:47
 12/17 anonim válasza:

Miért kell azt a szar TV-t bámulni? Rakat agysorvasztó baromság. Sexység, magamutogatás, erőszak, hazugság. Erről szól minden műsor. Az emberek meg közben elfelejtik mi az igazán fontos, és azt, hogy éljék a saját életüket.

Tény, hogy lassabb és unalmasabb sokszor, de ha felgyorsulna, akkor hamar a végére érnénk a sajátunknak.

2016. okt. 2. 06:17
 13/17 anonim ***** válasza:

#12: Jó ez a Szent szöveg, de mindenki azt néz és csinál amit akar.

Te miért internetezel? Miért nem vagy kint a természetben?

2016. okt. 2. 09:10
 14/17 anonim válasza:
En azt vettem eszre h a valo vilagot utanozzak az emberek ott. Kamu minden. Ezert nezem en az xfaktort mett a star akademy egy nagy rakas fos.
2016. okt. 4. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Az X-Faktorban jókat lehet nevetni a rengeteg önjelölt, hallás és hang nélküli "énekesen", akik jól meg is sértődnek, ha elküldik őket. Különösen tetszenek a cigók, akik ugyanúgy nem tudnak énekelni,de hátul a pereputty hangosan átkozza Gáspár Lacit. Persze vannak közöttük is tehetségesek, de nem mindenki az. Ha karaokéban jó, attól még nem énekes tehetség.
2016. okt. 5. 12:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Minden tehetségkutató egy rakás szart nem ér.Az egész csak a nagyzási hóbortról szól.
2016. okt. 8. 20:50
 17/17 anonim ***** válasza:

mert uncsi.

nem kell minden évben 2-3 sztár kereső/csináló.

attol,hogy átnevezik,és gyerekeket,időseket,kutyákat macskákat szerepeltetenek benne nem lessz érdekes egy idő után.

sőt megmondom engem és a környezetem az sem izgat különösebben,hogy ha valaki tökéletesen ad elő egy Michael Jackson számot. mert vagy legyen korszakalkotóan ujj feldolgozás vagy eredeti.de ez valami ami egyik sem,csak simán "jó".

2016. okt. 9. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!