#9: Nekem az is bajom hogy kritikán aluli a szinkron hozzá. Én már előre megnéztem feliratosan de még mindig élvezhetőbb mint szinkronnal.
2016. okt. 1. 14:47
12/17 anonim válasza:
Miért kell azt a szar TV-t bámulni? Rakat agysorvasztó baromság. Sexység, magamutogatás, erőszak, hazugság. Erről szól minden műsor. Az emberek meg közben elfelejtik mi az igazán fontos, és azt, hogy éljék a saját életüket.
Tény, hogy lassabb és unalmasabb sokszor, de ha felgyorsulna, akkor hamar a végére érnénk a sajátunknak.
2016. okt. 2. 06:17
13/17 anonim válasza:
#12: Jó ez a Szent szöveg, de mindenki azt néz és csinál amit akar.
Te miért internetezel? Miért nem vagy kint a természetben?
2016. okt. 2. 09:10
14/17 anonim válasza:
En azt vettem eszre h a valo vilagot utanozzak az emberek ott. Kamu minden. Ezert nezem en az xfaktort mett a star akademy egy nagy rakas fos.
2016. okt. 4. 18:06
15/17 anonim válasza:
Az X-Faktorban jókat lehet nevetni a rengeteg önjelölt, hallás és hang nélküli "énekesen", akik jól meg is sértődnek, ha elküldik őket. Különösen tetszenek a cigók, akik ugyanúgy nem tudnak énekelni,de hátul a pereputty hangosan átkozza Gáspár Lacit. Persze vannak közöttük is tehetségesek, de nem mindenki az. Ha karaokéban jó, attól még nem énekes tehetség.
2016. okt. 5. 12:55
16/17 anonim válasza:
Minden tehetségkutató egy rakás szart nem ér.Az egész csak a nagyzási hóbortról szól.
2016. okt. 8. 20:50
17/17 anonim válasza:
mert uncsi.
nem kell minden évben 2-3 sztár kereső/csináló.
attol,hogy átnevezik,és gyerekeket,időseket,kutyákat macskákat szerepeltetenek benne nem lessz érdekes egy idő után.
sőt megmondom engem és a környezetem az sem izgat különösebben,hogy ha valaki tökéletesen ad elő egy Michael Jackson számot. mert vagy legyen korszakalkotóan ujj feldolgozás vagy eredeti.de ez valami ami egyik sem,csak simán "jó".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!