Dragon Ball Super (SPOILER VESZÉLY! )?
Figyelt kérdés
ugye majdnem mindenki tudja mar hogy június 12-en jon a black goku saga,talaltam is egy oldalt ahol tokeletesen lemagyarositottak a hivatalos bejelentett cimet www.dragonballhungary.hu/dragon-ball-super-future-trunks-saga-promokep-es-infok/ ti mit gondoltok ki lehet ez a black goku? Esetleg fuzio tortent? Írjatok sokan velemenyeket. Sorry ekezet nelkuli mondatert.2016. jún. 4. 21:10
31/44 anonim válasza:
Goku, Vegita már érzékelik a God ki-t, mivel megtanulták, Trunks még nyilván nem, neki még a ssj3 is új volt, a ssjb-ről meg még nem is hallott.
Én is jobban örültem volna egy gonosz Gokunak, de ez van. A Dragon Ball sajnos nem a mély és összetett drámai cselekményéről híres, kár hogy nincs felnőtteknek szánt verzió.
Az eddigiek alapján a tipp, hogy valamiért Goku testében meglógott a 10-es univerzumból ez a kattant Kaioshin és úgy gondolja embereket írt. De hogy hogyan hozzák fel ssj2-ről olyan szintre, hogy kihívás legyen Gokuéknak, arra kíváncsi leszek. Lehet edz 4 hónapot, mint Freeza... ismerjük a DB logikát
32/44 anonim válasza:
ha valóban az a szitu hogy black igazából a kaioshin goku testében akkor nem igazán kellene oda vinni hozzá gokut mert lehet pont most fog "beleköltözni" :D tehát azzal hogy oda mennek csak elősegítik black "megszületését"
33/44 A kérdező kommentje:
szerintem a jövőbeli zamasu lehet black. mert ebbe az előzetesbe ott van a gyűrű a táskába amivel utaz időt black.
2016. júl. 28. 17:28
35/44 anonim válasza:
Alapvetően a new transformation nem rossz ötlet, de ez a pink.. hát nem tudom, meg azt se mennyire pletyka
36/44 anonim válasza:
Amúgy a Black Gokus részek feelingje rohadt jó volt eddig, csak egy kis mélyebb drámával kéne megtölteni még, de ugye azt nem tudnák eladni gyerekeknek...
37/44 anonim válasza:
Eddig érdekes, de még mindig nem tudni ki Black. Érdekes ez az emberek vs. istenek filozofálgatás, kár hogy nem mennek mélyebben bele, nagyon jó kis story lehetne ha jobban kidolgoznák felnőtteknek.
38/44 anonim válasza:
Amikor először csatázott Goku és Black, akkor vissza került Black az ő "idejébe". Nekem az tűnt fel, hogy a szívéhez nyúlt. Én szerintem ez a black nem más, mint aki trunks idejében meghalt goku, akit szívbetegség ölt meg. Zamasu, a 10. univerzum kaioshinje pedig a super sárkánygömböktől kívánhatta, hogy ébressze fel, de úgy, hogy a szolgálata alatt álljon. Nekem ez a tippem, de a végét még megfontolom :D
39/44 anonim válasza:
Nem hiszem ugyanis ha láttad az új rész előzetesét, akkor Goku tesz egy olyan megjegyzést, hogy ,,Goku Black nem a másolatom?"
40/44 A kérdező kommentje:
de azt se felejtsük ki hogy a múltkori részben zamasu mondta hogy nem társak hanem black inkább rokon lelke
2016. szept. 27. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!