Dragon Ball Super (SPOILER VESZÉLY! )?
Figyelt kérdés
ugye majdnem mindenki tudja mar hogy június 12-en jon a black goku saga,talaltam is egy oldalt ahol tokeletesen lemagyarositottak a hivatalos bejelentett cimet www.dragonballhungary.hu/dragon-ball-super-future-trunks-saga-promokep-es-infok/ ti mit gondoltok ki lehet ez a black goku? Esetleg fuzio tortent? Írjatok sokan velemenyeket. Sorry ekezet nelkuli mondatert.2016. jún. 4. 21:10
11/44 anonim válasza:
tetszik az elméleted és valóban megfontolandó lenne bevetni egy ilyen több gokus fúziós dolgot, izgi lenne :D ahogy olvastam nekem is beugrott az egyetlen, jó kis film csak ott éppenséggel megöli saját magát (értsd jól hogy mondom xD) :D na vissza térve a lényeghez, attól hogy isten, nem feltétlen kell védeni, pátyolgatnia a csillagharcosokat. mert ugye te is azt mondtad hogy eredetileg ők gonoszak tehát akitől erednek annak is gonosznak kell lennie nem? erről a Dr. Who jut eszembe.. van egy faj, a Dalekok. valami úton módon a tiszta vérvonal eltűnik és a dalekok sokkal rosszabb minőségű verziói veszik át a helyüket az eredetieknek. a céljuk hogy az eredeti dalekokat visszahozzák, amikor ez sikerül, a tiszta vérű (hülye kifejezés jelen esetben) dalekok az összes gagyi dalekot leölik mert nem érnek fel hozzájuk és létezésük sérti az ők dicsőségét vagy ilyesmi. szűrd le a lényeget :D Beerus sem jófejségből robbantgat bolygókat. igaz neki úgymond ez a munkája de akkor is.. :) egy istennek nem igen kell konkrét ok hogy kit öljön meg és kit hagyjon életbe.. beerustól ezt már megtanulhattad volna :D mindegy igazából majd csak a következő részekből fogjuk megtudni mi is az igazság... addig csak találgathatunk :) jöhetne már az új rész....
12/44 anonim válasza:
Az igaz, hogy nem a pátyolgatás a dolga, de a csillagharcosok királya/hercege is gonosz, de attól még nem írtja a saját népét módszeresen, max néha megöli aki neki nem szimpatikus. Különben mit ér a hatalom, ha nincs aki fölött gyakorolhatod. De biztosan hamarosan mindenre fény derül, bár lehet hogy a köv. részekben csak csepegtetik majd az infokat, hogy fenntartsák a feszültséget..
13/44 anonim válasza:
Helló, van tippelésem. Mint lehet látni, Black-nek (Hisz ő nem is Goku, nem is saiya-jin . Csak hasonlít goku-ra) van egy potarája a fülében. Na most, van 2 tippelésem . A Dragon Ball super 6. Openingjében lehet látni egy zöld arcot. Szerintem az egy Makaioshin, a Makaioshin a Kaioshin fordítotja (Gonosz). Lehet hogy fúzionált Goku testével . A másik az, hogy meglehet hogy Black akar fúzionálni Goku-val, csak a teste ott hallott . Szerintem, direkt hagyta trunks-ot elmenni hogy elbújon az időgépbe/kövesse őket . Nem nézztem hogy miről beszéltetek de leírtam a véleményem !
14/44 anonim válasza:
Hát az eddig kikerült címek alapján még több, mint 1 hónap mire kiderül ki is valójában Black...
15/44 anonim válasza:
eléggé elhúzzák... :D fene a belüket pedig már nagyon érdekel! az biztos hogy nem son goku (aki látta a 49. részt az tudja mire értem)
16/44 anonim válasza:
Én verzióm:
Egyértelmű, hogy köze van az időhöz. A sorozatban többször elmondják, hogy az idő manipulálása, és az időutazás illegális dolog. Még az Istenek se mehetnek visza múltba. Erre jön rá az a tény, hogy Black Goku rendelkezik az Idő Gyűrűjével, illetve a pusztítást úgy kezdi, hogy "Az igazság nevében!". Számomra egyértelmű, hogy valami idő őr lehet, aki az időutazásokért pusztította ki a Föld lakosságát. De tovább megyek, mivel volt egy utalás rá, amikor a két Goku találkozott: Ez a Black Goku nem az igazi külseje, csupán csak beköltözött egy lény az ottani Goku testébe. Az igazi "főellenség" külsejét még nem láttuk.
Nos kb. ennyi.
17/44 anonim válasza:
Még annyit kiegészítenék, hogy az a lény nem más, mint az Idő Istene - szerintem.
18/44 anonim válasza:
Ilyen fülbevaló a Kaioshineknek is van, tehát így mégjobban hasonlít egy Istenhez.
19/44 anonim válasza:
Spoiler: a 10. univerzum kaioshen tanítványa áll a dolog mögött, Beerus ismeri őt és Black ki-je szerinte azonos az ő ki-jével. Ő van az openingbe is.
20/44 A kérdező kommentje:
én nagyon várom már a holnapot, ha minden igaz akkor holnap black goku flashback lesz.
2016. júl. 9. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!