Látta már valaki az új Dragon Ball Specialt (2015)? [SPOILER VESZÉLY]
Én megtaláltam az interneten camosan, spanyol nyelven... Megnéztem, és ezzel kapcsolatban lenne egy pár kérdésem.
Sajnos spanyolul nem tudok, így nem értettem ugyanis pontosan, hogy miről van szó.
1. kérdés:
Miféle átalakulás az, mikor Goku és Vegita haja és szeme kék lesz, és kék aura veszi körül? Elsőre az ugorna be, hogy a Super Saiya Jin 5-ös forma, de ez lehetetlen, hiszen még a 4-es formára is csak évek múlva fog eljutni Goku, amikor Bebi a földre jön.
2. Szerintetek mit keresett Goku és Vegita Bills sama birodalmában? Hirtelen ilyen jóban lettek? :O
Próbáltam értelmezni a történetet, de a spanyol nyelv miatt ez elég nehezen ment.
A Dragon Ball GT-t felejtsd el. Az csak egy filler évad volt, vedd úgy mintha meg se történt volna.
De egyébként nem tudom, mert nem kezdtem el nézni a Supert, mivel már régen ráuntam,h a részek fele ordítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!