Nektek melyik a kedvenc évadotok az Amerikai Horror Storyból? (SPOILER-ek előfordulhatnak. Csak mondom)
Én most fejeztem be az 1.-őt, a Gyilkos Házat. Bár rengeteg fennmaradó kérdés maradt bennem, és a történetben is van egy-két logikai hiba, de amúgy baromira tetszett. Az Asylumból pedig még csak az 1. epizódot sikerült megnéznem, de igéretesnek tűnik, és teljesen eltérőnek az előző évadtól, szóval valószínűleg ebben sem fogok csalódni.
Viszont a Covenről és a Freak Show-ról elég sok rossz véleményt olvastam. A Covenről egészen pontosan azt, amitől én is tartok, már csak a trailerét nézveis , hogy egy tinis, vampire diary-ra emlékeztető sztori lesz horroros köntösbe bújtatva.
Tényleg lefelé csúszik a sorozat színvonala az évadok múlásával? Ja és akik látták már a Hotelt, nektek hogy tetszett? Lady Gaga nem cseszte el nagyon? Annyira sajnálom, hogy Ő van a Hotelben Jessica Lange helyett, félek hogy elfogja cseszni az egészet, annyira nem bírom őt... :(
Nekem az 1-2. évad a kedvencem. A 3. még talán nézhető. A 4. katasztrófa, sokkal többet vártam tőle.
Az új évadot még nem láttam.
Asylum
Magasan a legjobb évad. A Murder House volt még jó, a többi évad nagyon gyenge lett, Hotelt már inkább végig se néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!