Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Dragon Ball Super (SPOILER...

Dragon Ball Super (SPOILER VESZÉLY! )?

Figyelt kérdés
ugye majdnem mindenki tudja mar hogy június 12-en jon a black goku saga,talaltam is egy oldalt ahol tokeletesen lemagyarositottak a hivatalos bejelentett cimet www.dragonballhungary.hu/dragon-ball-super-future-trunks-saga-promokep-es-infok/ ti mit gondoltok ki lehet ez a black goku? Esetleg fuzio tortent? Írjatok sokan velemenyeket. Sorry ekezet nelkuli mondatert.

2016. jún. 4. 21:10
1 2 3 4 5
 21/44 anonim válasza:
45%
Ha trunks nem érezte a KI-jét akkor az is lehet hogy egy új robot. Mivel a dragon ball z-ben amikor Trunks először szerepelt akkor is robotok ellen harcoltak. Lehet hogy dr Gero alkotta. De ha van Black Goku lehet van Black Vegeta is.
2016. júl. 26. 18:33
 22/44 anonim válasza:
0%
Elöző vagyok. Amikor volt az a torna volt az a kissé kövér vékony fehér hajú zöld bőrszínű ember(nem tudom a nevét) lehet fuzionált gokuval a jövőben. Vagy lehet hogy ő goku egy másik univerzumból és úgyanúgy beütötte a fejét és törlödöt a memóriája csak kicsit másképp, például lehet hogy ugyanúgy gonosz maradt de elfelejtette hogy csillagharcos. És lehet hogy minden univerzumban elakarja foglalni a földet.
2016. júl. 26. 18:52
 23/44 A kérdező kommentje:
jó ötlet. csak sajnos goku kizárva mert egyik videójába rá világított hogy más testben van. sajnos biztos valami kaioshin féle lehet.
2016. júl. 26. 19:28
 24/44 A kérdező kommentje:
mármint black kijelentette hogy más testben van
2016. júl. 26. 19:29
 25/44 anonim ***** válasza:
Hamarosan kiderül :)
2016. júl. 27. 02:56
 26/44 A kérdező kommentje:
én nagyon várom már:) csak jobban örültem volna hogy ő tényleg goku csak gonoszba
2016. júl. 27. 05:46
 27/44 anonim ***** válasza:

"Ha trunks nem érezte a KI-jét akkor az is lehet hogy egy új robot"

Nem, ha nem érezte a KI-jét, az nem jelent mást, mint azt, hogy Isten. Az Istenek KI-jét pedig csak Istenek érzik.

2016. júl. 27. 06:27
 28/44 A kérdező kommentje:
ebben van igazság.
2016. júl. 27. 07:08
 29/44 anonim ***** válasza:
De Vegita is érzékelni Whis KI-jét mikor vitte Goku-t a bolygóra, pedig vegita nem isten, legalábbis nem a GOD formában volt
2016. júl. 27. 08:17
 30/44 anonim ***** válasza:
#29: Akkor Goku Ki-jét érzékelte, legalábbis azt mondta.
2016. júl. 27. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!