Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen az Áll az alku cimű...

Milyen az Áll az alku cimű músor elötti casting?

Figyelt kérdés
Jövöhéten kell mennem castingra,most hivtak,de érdekelne milyen kérdések lesznek ott,mit kell ott csinálni,mi alapján választanak.
2010. febr. 23. 20:58
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Hát nem hívtak vissza:(szerintem holnap már nem fognak,ugyhogy szomorú vagyok:(titeket hivtak?
2010. márc. 12. 21:13
 32/38 anonim válasza:
Engem semmmm:(((
2010. márc. 14. 12:17
 33/38 A kérdező kommentje:
engem se még mindig:((((kezdek kétségbe esni,nagyon akartam pedig bejuttni:((((((8
2010. márc. 14. 17:06
 34/38 anonim válasza:

Előző vagyok!

Hát én is nagyon szerettem volna, meg bíztam is benne, mert tényleg szimpi voltam a csajnak, ezt mondta is. De hát nem csak rajta múlt.

Azért még ne keseredj el, hátha szólnak. Még márc 19.-ig lehet jelentkezni, még utána visszaszólhatnak.

2010. márc. 15. 21:13
 35/38 A kérdező kommentje:
nekem is azt mondták szimpi vagyok csak tudod azt is mondták,hogy két héten belül hivnak ha beválasztanak és a két hét már letelt,azon filozok hogy irok nekik emailt és megkérdezem,vagy ne tegyem?várjak 19-ig?szerinted még addig hivhatnak?neked hány hetet mondtak?
2010. márc. 15. 22:52
 36/38 anonim válasza:
Nekem is 2 hetet mondtak, ami szombaton járt le. Bíztam benne, beleéltem magam, most már nem agyalok rajta. De tudod a remény hal meg utoljára, szóval azért még a wc-re is viszem a telefont, hátha hívnak:)
2010. márc. 17. 00:30
 37/38 A kérdező kommentje:
én is igy vagyok vele,mindenhova viszem a telomat:)annyira bizom benne hogy még ezen a héten döntik el hogy kiket választanak be:)
2010. márc. 17. 14:19
 38/38 A kérdező kommentje:
nem hívtak:(((((((((((
2010. márc. 20. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!