Milyen az Áll az alku cimű músor elötti casting?
Figyelt kérdés
Jövöhéten kell mennem castingra,most hivtak,de érdekelne milyen kérdések lesznek ott,mit kell ott csinálni,mi alapján választanak.2010. febr. 23. 20:58
31/38 A kérdező kommentje:
Hát nem hívtak vissza:(szerintem holnap már nem fognak,ugyhogy szomorú vagyok:(titeket hivtak?
2010. márc. 12. 21:13
33/38 A kérdező kommentje:
engem se még mindig:((((kezdek kétségbe esni,nagyon akartam pedig bejuttni:((((((8
2010. márc. 14. 17:06
34/38 anonim válasza:
Előző vagyok!
Hát én is nagyon szerettem volna, meg bíztam is benne, mert tényleg szimpi voltam a csajnak, ezt mondta is. De hát nem csak rajta múlt.
Azért még ne keseredj el, hátha szólnak. Még márc 19.-ig lehet jelentkezni, még utána visszaszólhatnak.
35/38 A kérdező kommentje:
nekem is azt mondták szimpi vagyok csak tudod azt is mondták,hogy két héten belül hivnak ha beválasztanak és a két hét már letelt,azon filozok hogy irok nekik emailt és megkérdezem,vagy ne tegyem?várjak 19-ig?szerinted még addig hivhatnak?neked hány hetet mondtak?
2010. márc. 15. 22:52
36/38 anonim válasza:
Nekem is 2 hetet mondtak, ami szombaton járt le. Bíztam benne, beleéltem magam, most már nem agyalok rajta. De tudod a remény hal meg utoljára, szóval azért még a wc-re is viszem a telefont, hátha hívnak:)
37/38 A kérdező kommentje:
én is igy vagyok vele,mindenhova viszem a telomat:)annyira bizom benne hogy még ezen a héten döntik el hogy kiket választanak be:)
2010. márc. 17. 14:19
38/38 A kérdező kommentje:
nem hívtak:(((((((((((
2010. márc. 20. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!