Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen az Áll az alku cimű...

Milyen az Áll az alku cimű músor elötti casting?

Figyelt kérdés
Jövöhéten kell mennem castingra,most hivtak,de érdekelne milyen kérdések lesznek ott,mit kell ott csinálni,mi alapján választanak.
2010. febr. 23. 20:58
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Na én is tulvagyok rajta,jól megvárakoztattak,rengetegen voltak a fényképész tényleg kicsit idegesítő volt a tesztlapon tényleg ezek a kérdések voltak,köszi mindenkinek,hogy feltudtam készülni belölük:))

A beszélgetésen nekem összvisz egy csaj volt ott egy szobába velem kb 10percet beszélgettünk de volt aki fél órát is bent volt de volt aki 2 percet,jól hallotátok 2percet!

Engem nem probált a csaj kínos helyzetbe hozni viszont az egyik pasitól aki szintén castingon volt őt zavarba hozta azzal hogy megkérdezte tőle hogy "tetszik e neki és hogy randizna e vele" engem viszont nem is akart kínos helyzetbe hozni az volt neki a lényeg hogy magamtól kezdjek el beszélni magamról ,mivel töltöm a napjaimat,miért jelentkeztem ebbe a játékba,mire költeném a nyereményt és hogy magam szerint én milyen ember vagyok és milyen produkcióval állnék elő a müsorban ezekről volt szó aztán mosolyogva elváltunk:)közölte két hét mulva ha nem kapok visszahivást akkor nem jutottam be.

Drukkoljatok:))

2010. febr. 27. 23:42
 12/38 anonim válasza:

hú én is megyek castingra!

Megkérdezhetem hány órát vett igénybe ez az egész?

Fontos lenne!

Jó hogy te már túl vagy rajta! :D

2010. márc. 1. 17:36
 13/38 A kérdező kommentje:
kerek két órát!sokan voltak várakozni kellett!
2010. márc. 1. 23:59
 14/38 anonim ***** válasza:
Nekem 4-re kellett mennem,és 5-kor már túl is voltam rajta...szóval szerintem ez ugyanúgy változó,mint az is,hogy kitől mit kérdeznek. Össz-vissz egy órát vett igénybe,viszont az oda- és a hazajutás annál sokkal többet :S
2010. márc. 2. 21:00
 15/38 A kérdező kommentje:
akkor te hamar végeztél:)és tőled mit kérdeztek,milyen volt,jól ment,hogy érzed?:)
2010. márc. 2. 22:53
 16/38 anonim válasza:

21:00 Neked nagyon jó!

Nem akkarsz esetleg mesélni róla? Én annyira izgulok!

Lehet el se megyek!

kérdezőnek is köszi a választ! :D

Sajna Betoji vagyok! :S hehe

2010. márc. 3. 09:56
 17/38 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Utolsó válaszolónak üzenném, hogy már leírtam, ,miként zajlott a dolog(02-26 20:37). :) Hát amivel engem kínos helyzetbe akartak hozni, az a barátommal való szexről szólt. Egyébként ha nem jössz zavarba, akkor van esélyed. Talpraesettnek kell lenni!És szerintem egy próbát mindenképp megér :)

A kérdezőtől szeretném kérdezni,hogy mi tartott olyan sokáig? Mert amikor én voltam úgy volt, hogy kivoltak téve egy székre az üres tesztlapok, elvettél egyet, kitöltötted, aztán amikor jött az idegesítő fotós emberke,akkor neki oda kellett adni.Ő egyből csinált 3 képet,bevitte a tesztlapot és rá kb. 10 percre már be is hívtak...szóval nálam ez elég gyorsan ment. Nálad nem így zajlott?

2010. márc. 3. 14:42
 18/38 anonim válasza:

ja bocs!

Na és amúgy félre hívott fotózni vagy ott mások előtt kell pózolni?

2010. márc. 3. 14:46
 19/38 anonim válasza:

Miért idegesítő?

Lehet azért volt sokáig mert sokan voltak.

2010. márc. 3. 14:51
 20/38 anonim ***** válasza:

14:42 vagyok.

Igen,mindenki előtt készíti rólad a fényképeket. Szám szerint 3-at: egy komolyat,egy mosolygósat és egy egész alakosat. Egyébként azért volt idegesítő,mert kicsit lekezelően beszélt a jelentkezőkkel.Bár én pénteken voltam délután,úgyhogy biztosan azért volt olyan,mert már neki is elege volt abból,hogy egész nap/héten ezt csinálja. Nekem is emberundorom lett volna a végére :)

Amikor én voltam,akkor is sokan voltak,tele volt a terem.És nem érkezési sorrendben kell odaadni a kitöltött tesztet,hanem aki végez vele,az viheti is..És utána 10-15 percen belül behívják.

2010. márc. 3. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!