Milyen az Áll az alku cimű músor elötti casting?
Nekem most pénteken kell mennem. Ha túl vagyok rajta,megírom,hogy mi volt :)
Te is úgy izgulsz,mint én? :)
Utolsó válaszoló vagyok.Az alábbi szöveget egy másik hasonló kérdésnél találtam:
"aki jelentkezett,annak ki kellett tölteni egy nagyon hosszú kérdőívet, ahol minden féle hülyeségeket kérdeztek, először összes adat, suli, munka, szerepeltél már tv-ben, kedvenc idézeted/filmed/énekesed/magyar celebed, mire költenéd a 21 milliót, mikor sírtál utoljára nyilvános helyen, ki a legjobb barátod és mit adnál a nyereményedből, van-e pasid/csajod, mesélj róla, milyen produkciót csinálnál a műsorban, írj egy viccet, jellemezd magad 5 szóval, legjobb tulajdonságod, legidegesítőbb tulajdonságod, életed legjobb pillanata...
nem tudom most több nem jut eszembe
utána volt egy beszélgetés, 3an ültek és kérdezgettek, miután nagyjából átlapozták a tesztemet, tőlem az egyik pasi azt kérdezte randiznék-e vele, meg tetszik-e (én 18 éves vagyok ő 33! :D mondtam,hogy öreg hozzám) és külföldi utazásokról meg ilyenekről beszéltünk... ja és csináltak egy fényképet
aztán mondták,hogy 3 héten belül, ha visszahívnak,akkor bekerültem, ha nem,akkor sajnos nem és nem hívtak :("
Utolsó vagyok..Azt mondják,hogy az a lényeg,hogy vigyél valami pluszt a beszélgetésbe...egyéniségeket keresnek,akik színt visznek a műsorba :) Azt mondják,az sem jó,ha izgul az ember :)
Én is szorítok neked :)
Szia!Jelentem, túl vagyok rajta :)
Elmondom akkor, hogy mire kell számítanod...
Először ki kell töltened egy tesztet mindenféle hülye kérdéssel (pl.mikor sírtál utoljára,életebb legjobb pillanata,legcikisebb sztori,van-e valami fóbiád,és ezekhez hasonló kérdések..).
Aztán ezután egy alacsony,idegesítő emberke csinál rólad 3 képet: egy komolyat,egy mosolygósat és egy egész alakosat. Ezután kerülsz be a beszélgetésre, ahol engem 2 csaj és a Barátok Közt Ákosa várt. Az egész nem tartott tovább 5 percnél, de mindenki hamar kijött.Próbáltak kínos helyzetbe hozni,tettek fel olyan kérdéseket, hogy csak na.De álltam a sarat :) Mire sorra kerültem, már ideges sem voltam, úgyhogy simán ment minden. Ha bekerültem, két héten belül telefonálnak. Ha nem hívnak, akkor sajnos nem kerültem be.
Sok sikert neked jövő hétre aztán írd ám meg,hogy mi volt. :)
Köszi, köszi:)ari vagy hogy mindent leirtál:)én holnap megyek délután és majd akkor mesélek én is mi volt:)
neked is sok sikert sőt remélem együtt leszünk játékosok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!