Vv Éva miért nem szerepel az Alekosz feleséget keresben? Lilu szerintetek is egy nulla a rózsaceremnia elötti csajkibeszlésen? Miért nem Évával dumálja ki a csajokatAlek?
Figyelt kérdés
mint a benkőben a padödös csajjal eléggé szar igy a műsor amugy a hot dogos csaj fog nyerni tuti mert csak ő jó nő a többi vagy elhizott pl testverpár vagy csunyácska v. kismellü mind2 pl barbi2011. máj. 14. 13:14
2/20 anonim válasza:
Ez a kérdés mióta tartozik a családi kapcsolatok kategóriájába?!
Amúgy meg kit érdekel ez az egész,jobb dolgod nincs mint ezzel foglalkozz?!Szánalom az egész vv4 meg ez az alekosz mennyaszonyt keres dolog.
3/20 anonim válasza:
Miért csak a szilikonos vékony lányok a jók??? Csak ők lehetnek szépek??? A tv am is kövérít. Figyelj én mióta betegség miatt híztam eszembe sem jutna vkit lekövérezni mert nem tudom miért olyan. Van aki igen sokat eszik és ugy hízik meg de van aki betegség miatt.
Sztem aki nem modellalkat is lehet ugyanúgy értékes nő.
4/20 anonim válasza:
Torkig vagyok már ezekkel a kérdésekkel. Mind az írásképed, mind a kérdésed tartalma gyönyörűen tükrözi a színvonalad.
5/20 anonim válasza:
Egy idióta vagy. :D kezdj el olvasni és ne nézz többet TV-t. Ezt a legjobb szándékkal tanácsolom neked. ;)
6/20 anonim válasza:
Éva örül ha nem árverezik el a jelzálogos házukat...
7/20 anonim válasza:
Mert Éva olyan féltékenységi jeleneteket rendezne Alekosznak hogy végül senkit nem választana.
8/20 anonim válasza:
Éva most a barátjával elfoglalva
amúgy örülj amíg ez a legnagyobb bajod
10/20 A kérdező kommentje:
a hot dogos csaj nem szilkonos csak hord push upos melltartot is. ö alapból vékony és nagycsöcsü és igen ez a szép a vékony nő nagy mellel csak ritkaság ez a baj
2011. máj. 14. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!