Milyen az Áll az alku cimű músor elötti casting?
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Annyi emberből hogyan válogatják ki??? Jó sokan jelentkeztek! :D
Sok sikert neked!!! A kérdezőnek is!!!
Köszönöm,nektek is sok sikert!
Előszőr is ne legyél tutyimutyi nem kell félni,ne izgulj,csak légy vidám:)
A másik válaszolónak üzenem,hogy nálam azért tartott sokáig mert rengetegen voltak kb 40-en és még jöttek és jöttek és szabadhely se volt elöször csak később jutott még hely is hogy a tesztet kitöltsem mivel még a falon is irták és ott se volt hely már,igy várni kellett na meg az idegesítő emberke azért idegesítő mert összevissza hivja be az embereket olvasgatja a teszteket és összevissza pakolássza én már ugy szoltam neki hogy ezek az emberek utánnam jöttek és erre azt mondta hogy azért mert nem érkezési sorrendben van:Sszóval ezért tartott sokáig.Engem nem hoztak a beszélgetés során kinos helyzetbe sőt vidám hangulat volt:)
de most amugy akit visszahivnak az mikor várhatja a visszahivást,jövöhéten is van még egész héten casting?akkor lehet hogy csak jövöhéten vasárnap hivják azokat akik bejutottak vagy ez hogy van és utána tényleg vannak még castingok?azok milyenek?
aha értem! remélem sikerül nektek! :D
E-mailben jelentkeztetek? Na és 1 mailt küldtek vissza?
Köszönöm:) igen e-mailbe jelentkeztem:)és irtak is vissza rá 1napra aztán telon egyeztettünk hova kell menni castingra.
Amugy nektek is amikor volt a beszélgetés jegyzeteltek a papirotok hátuljára?én ugy kiakartam szurni mit irhattak rolam,de nem tudtam elolvasni:D
Értem!
Én a fiatal barna hajú csajszinál voltam beszélgetni. Szimpi voltam neki, elég biztató volt. Kíváncsi leszek. Szombaton telik le a 2 hét.
Hát engem még nem hivtak,de remélem fognak..nálam is kedvesek voltak és elég reménybiztatóak voltak,de szerintem még vannak castingok és utána fognak csak összeülni és eldönteni kik kellenek,kik nem.
szerintem még ne add fel,lehet hogy az ismerösöd rosszul tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!