Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen az Áll az alku cimű...

Milyen az Áll az alku cimű músor elötti casting?

Figyelt kérdés
Jövöhéten kell mennem castingra,most hivtak,de érdekelne milyen kérdések lesznek ott,mit kell ott csinálni,mi alapján választanak.
2010. febr. 23. 20:58
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:

Köszönöm, hogy válaszoltál!

Annyi emberből hogyan válogatják ki??? Jó sokan jelentkeztek! :D

Sok sikert neked!!! A kérdezőnek is!!!

2010. márc. 3. 16:04
 22/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm,nektek is sok sikert!

Előszőr is ne legyél tutyimutyi nem kell félni,ne izgulj,csak légy vidám:)

A másik válaszolónak üzenem,hogy nálam azért tartott sokáig mert rengetegen voltak kb 40-en és még jöttek és jöttek és szabadhely se volt elöször csak később jutott még hely is hogy a tesztet kitöltsem mivel még a falon is irták és ott se volt hely már,igy várni kellett na meg az idegesítő emberke azért idegesítő mert összevissza hivja be az embereket olvasgatja a teszteket és összevissza pakolássza én már ugy szoltam neki hogy ezek az emberek utánnam jöttek és erre azt mondta hogy azért mert nem érkezési sorrendben van:Sszóval ezért tartott sokáig.Engem nem hoztak a beszélgetés során kinos helyzetbe sőt vidám hangulat volt:)

de most amugy akit visszahivnak az mikor várhatja a visszahivást,jövöhéten is van még egész héten casting?akkor lehet hogy csak jövöhéten vasárnap hivják azokat akik bejutottak vagy ez hogy van és utána tényleg vannak még castingok?azok milyenek?

2010. márc. 3. 19:12
 23/38 anonim ***** válasza:
Állítólag az az idegesítő emberke is része a castingnak, tehát ő dönti el, hogy mennyire mutatsz jól képen és ezáltal a képernyőn. Azt mondták, hogy két héten belül hívnak, ha bekerültünk, tehát akkor ha jövő hét péntekig nem hívnak, akkor sajnos nem sikerült. Mindegy, majd kiderül.
2010. márc. 4. 06:46
 24/38 anonim válasza:

aha értem! remélem sikerül nektek! :D

E-mailben jelentkeztetek? Na és 1 mailt küldtek vissza?

2010. márc. 5. 10:25
 25/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm:) igen e-mailbe jelentkeztem:)és irtak is vissza rá 1napra aztán telon egyeztettünk hova kell menni castingra.

Amugy nektek is amikor volt a beszélgetés jegyzeteltek a papirotok hátuljára?én ugy kiakartam szurni mit irhattak rolam,de nem tudtam elolvasni:D

2010. márc. 5. 18:16
 26/38 anonim válasza:
Valakinek szóltak már vissza ? Úgy értem az első tesztlapos, beszélgetős casting után. Nekem azt mondták, ha bejutok 2 hét múlva vissza szólnak. Már egy hét eltelt, de semmi...
2010. márc. 7. 23:26
 27/38 A kérdező kommentje:
Még engem sem értesítettek semilyen formába pedig az én castingom óta is eltelt már egy hét..de ugy hallottam,hogy még ezen a héten csütörtökön is van casting sőt lehet pénteken is és lehet ,hogy utána fogják csak összesíteni a dolgokat,hogy kiket választanak be,szerintem,ha vasárnapig nem hivnak akkor nem választottak be.
2010. márc. 8. 11:43
 28/38 anonim válasza:

Értem!

Én a fiatal barna hajú csajszinál voltam beszélgetni. Szimpi voltam neki, elég biztató volt. Kíváncsi leszek. Szombaton telik le a 2 hét.

2010. márc. 8. 15:02
 29/38 anonim válasza:
Hát attól hogy kedvesek sajnos nem azon az egy emberen múlik :( mert velem is nagyon kedvesek voltak én 2 csajszinál voltam és ugy láttam én is nagyon szimpatikus vagyok nekik több mint 15 percet beszélgettünk,röhögtünk nagyon jó fejek voltak,és tökre nem izgultam,sőt mikor eljöttem még mondtak egy olyan dolgot is ami biztató volt hogy fuu lehet sikerül,de egy ismerősöm a tv2 nél dolgozik ami persze titok és nem tudja senki hogy ismerem az illetőt,de neki sikerült kitudnia, épp ma szólt hogy nekem nem sikerült sajnos nagyon úgy nézz ki,úgy hogy én már nem is várom már a hívást, de ugye tudjátok hogy 2 részből áll a casting?ha hivnak is akkor még el kell menni még 1 castingra és majd utána döntik el véglegesen kinek sikerül!Mondjuk nekem sem járt le még a 2hét hogy voltam majd csak jövő hétfőn lenne 2 hete,de ezek szerint akkor már elég gyorsan eldöntik ki jöhet a második fordulóra és ki nem!Hát ide szerencse is kell tényleg,én a castingon beszélgettem egy sráccal ő mesélte hogy jelentkezett már a széf be is de nem sikerült neki mert ugy rengetek a jelentkező az ilyen műsorokba!Na de remélem közületek valakinek sikerül!!! :)) Én nem szomorkodom hogy nem sikerült legalább megpróbáltam :))
2010. márc. 8. 21:42
 30/38 A kérdező kommentje:

Hát engem még nem hivtak,de remélem fognak..nálam is kedvesek voltak és elég reménybiztatóak voltak,de szerintem még vannak castingok és utána fognak csak összeülni és eldönteni kik kellenek,kik nem.

szerintem még ne add fel,lehet hogy az ismerösöd rosszul tudja.

2010. márc. 9. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!