Alföldi Róbert az X-faktorban? Miért pont a fiúkat kapta?
Először is tisztázzuk, hogy én tisztelem Alföldit és bírom a stílusát. Azt is tudom, hogy meleg, de ezért nem ítélem el! Az X-Faktor c. műsorral kapcsolatban többminden kérdés is felmerült vele kapcsolatban:
1. Miért lett mentor, ha ő színész, de nem énekes (nem tud énekelni)? Így hogyan tud bíráskodni az énekesek zeneisége felől?
2. Mentorként miért a fiúkat kapta? És vajon a fiú versenyzők tisztában vannak vele, hogy meleg és ezt esetleg bevethették pl. akkor, amikor neki kellett választania 3 versenyzőt? Pl. láttam, hogy voltak kacsintások, meg szerelmesdalok, amiket Alföldinek énekeltek...
Ugyan nem én vagyok az "objektív atyaúristen", de én is tudok válaszolni.
Alföldi tökéletes-e? Korántsem! De még mennyire nem! Nem attól lesz valaki tökéletes, hogy végigkúrja-e a kollégáit vagy sem.
Volt szerencsém pár éve Alföldivel dolgozni. Színházban. Ahol elég sok a meleg. A jóképű meleg is. Parányi jelét nem mutatta annak, hogy tetszene neki valamelyik.
A melegek is ugyanolyan emberek, mint a heterók. Én heteróként maximálisan külön tudom választani a munkát és a magánéletet/szexualitást. Mást miért ne tudná?
*Más miért ne tudná?
(előző voltam)
Te még nem hallottál olyasmiről,hogy vannak akik szét tudják választani a munkát és a magánéletet?
Hidd el,ha fiatal fiúkkal akar szexelni,talál civilben is bőven!
Ez kb olyan,mintha azt mondanád,hogy a G azért kapta a 25 év felettieket,mert az érettebb nőket kedveli.
Ha Alföldinek még tetszik is valamelyik fiú,nem hiszem,hogy tudtára adná...
Annak már sokkal nagyobb esélye van,hogy két ember között érzelmek alakulnak ki,még ha nem is akarják.
De,hogy csak szimplán szexeljen valaki így,arra nagyon kicsi az esély.
Amúgy a melegeknél meg még az is megvan,hogy direkt megakarják mutatni,hogy ők nem csak szexuális lények.
Ha egy heteró poénból utalgat a szexre,az tök "vicces",még ha egy meleg ezt teszi,egyből rásütik,hogy "csak arra tud gondolni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!