Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Alföldi Róbert az X-faktorban?...

Alföldi Róbert az X-faktorban? Miért pont a fiúkat kapta?

Figyelt kérdés

Először is tisztázzuk, hogy én tisztelem Alföldit és bírom a stílusát. Azt is tudom, hogy meleg, de ezért nem ítélem el! Az X-Faktor c. műsorral kapcsolatban többminden kérdés is felmerült vele kapcsolatban:

1. Miért lett mentor, ha ő színész, de nem énekes (nem tud énekelni)? Így hogyan tud bíráskodni az énekesek zeneisége felől?

2. Mentorként miért a fiúkat kapta? És vajon a fiú versenyzők tisztában vannak vele, hogy meleg és ezt esetleg bevethették pl. akkor, amikor neki kellett választania 3 versenyzőt? Pl. láttam, hogy voltak kacsintások, meg szerelmesdalok, amiket Alföldinek énekeltek...

2014. okt. 21. 11:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

te összekeversz valakivel? te full kivagy. : D nem is mondtam olyan dolgokat, amiket te írtál.

(ezer éve sejthető volt, hogy meleg, elég egyértelmű.)

2014. okt. 21. 12:35
 12/29 A kérdező kommentje:
Na na, nyugi van srácok, kezd eldurvulni a kommentháború :DD Még csak 1 órája írtam ki a kérdést, de ennyi választ még egy kérdésnél se kaptam...
2014. okt. 21. 12:40
 13/29 anonim ***** válasza:
jahh, ez a 62%-os kezdett veszekedni, holott nem is írt senki semmi olyat : D
2014. okt. 21. 12:41
 14/29 anonim ***** válasza:
93%

A lányokat le se szarta? :D Khm...

Ott dolgozom az RTL-nél, néha bemegyek Faktor próbákra kíváncsiságból, mert az élő showk alatt más dolgom van...

Tavalyi lányainak állandóan ajándékokat vett, ölelgette, puszilgatta őket folyamatosan, elvitte őket vacsorázni külön-külön. Illetve P. Lili az ölében ücsörgött egyik próbán a backstage-ben, és úgy ölelték egymást.

A 4 fiúval még csak hasonlót sem láttam idén. Az, hogy örömükben megölelik egymást műsorban. Mi van akkor? Little G és Szikora is ezt tette tavaly, sőt, az előző 3 férfi mentor is anno.

Amúgy aki egy kicsit is ismeri közelebbről Alföldit, vagy dolgozott már vele, az pontosan tudja, hogy nem keveri a szexualitást és a munkát (sok kollégájával ellentétben). Illetve nem startol rá senkire nyilvánosan. Hogy a 4 fal között kivel mit csinál, ahhoz meg senkinek semmi köze.

Csak azért, mert valaki meleg (mondjuk ő pont biszex), egyből mögöttes tartalmakat kerestek, amint ránéz az illető egy fiúra.

Ennyi erővel lányok, sose öleljetek meg egy fiút, aki nem a szerelmetek, mert egyből mindenki azt fogja hinni, hogy farkal titeket!

Véglények vagytok, és végletesen, primitíven gondolkodtok. Sajnállak titeket.

2014. okt. 22. 14:05
 15/29 anonim ***** válasza:
2014. okt. 22. 21:31
 16/29 anonim ***** válasza:
89%
És Szikora mentorként miért a lányokat kapta? Mikor nyíltan vállalja, hogy heteroszexuális? És a lány versenyzők tisztában vannak vele, hogy hetero és ezt esetleg bevethették pl. akkor, mikor neki kellett választania 3 versenyzőt? Pl láttam, hogy voltak kacsintások, meg szerelmesdalok, amiket Szikorának énekeltek...
2014. okt. 23. 14:05
 17/29 anonim ***** válasza:
Hát tavaly a lányokat tuti megkefélte,a fiúkat nem hiszem.Ennyi erővel Szikora a fél x-faktor székházat megkurelte..nem kell mindenhol szexet látni.Szerintem is külön tudja/tudják szedni a munkát a magánélettől.Azt meg nehogy elhiggyétek már,hogy a szavazás valódi.
2014. okt. 23. 16:13
 18/29 anonim ***** válasza:
36%

Nem tudom h jön ide már megint Szikora?

Attól még Alföldi az ami.

De érdekes a meleg sztárok sose élnek vissza a helyzettel, ők mindig külön választják a dolgokat.

Érdekes.

2014. okt. 23. 16:21
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Úgy jön ide, hogy pontosan annyi köze van Szikora szexuális identitásának az x faktorhoz, mint Alföldiének. Mindketten szét tudják választani a magánéletet a munkájuktól, nem értem miért is kérdés ez egyáltalán. Ha nem tűnt volna föl, a Szikorás hozzászólásom a kérdező parodizálása volt.
2014. okt. 23. 17:04
 20/29 anonim ***** válasza:
27%

Jó és akkor tudnál nekem olyan meleg celebet, hírességet, előadót, művészt vagy bármit mondani, aki nem tökéletes?

Mert én azt látom, hogy a melegek egyszerűen tökéletesek.

Alföldi maga az alfa meg az omega.

Ha mégis lenne velük valami gond akkor nem szabad róla beszélni, mert akkor homofób vagy.

Szal várom a válaszod, te nagy objektív atyaúristen!

2014. okt. 24. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!