Alföldi Róbert az X-faktorban? Miért pont a fiúkat kapta?
Először is tisztázzuk, hogy én tisztelem Alföldit és bírom a stílusát. Azt is tudom, hogy meleg, de ezért nem ítélem el! Az X-Faktor c. műsorral kapcsolatban többminden kérdés is felmerült vele kapcsolatban:
1. Miért lett mentor, ha ő színész, de nem énekes (nem tud énekelni)? Így hogyan tud bíráskodni az énekesek zeneisége felől?
2. Mentorként miért a fiúkat kapta? És vajon a fiú versenyzők tisztában vannak vele, hogy meleg és ezt esetleg bevethették pl. akkor, amikor neki kellett választania 3 versenyzőt? Pl. láttam, hogy voltak kacsintások, meg szerelmesdalok, amiket Alföldinek énekeltek...
te összekeversz valakivel? te full kivagy. : D nem is mondtam olyan dolgokat, amiket te írtál.
(ezer éve sejthető volt, hogy meleg, elég egyértelmű.)
A lányokat le se szarta? :D Khm...
Ott dolgozom az RTL-nél, néha bemegyek Faktor próbákra kíváncsiságból, mert az élő showk alatt más dolgom van...
Tavalyi lányainak állandóan ajándékokat vett, ölelgette, puszilgatta őket folyamatosan, elvitte őket vacsorázni külön-külön. Illetve P. Lili az ölében ücsörgött egyik próbán a backstage-ben, és úgy ölelték egymást.
A 4 fiúval még csak hasonlót sem láttam idén. Az, hogy örömükben megölelik egymást műsorban. Mi van akkor? Little G és Szikora is ezt tette tavaly, sőt, az előző 3 férfi mentor is anno.
Amúgy aki egy kicsit is ismeri közelebbről Alföldit, vagy dolgozott már vele, az pontosan tudja, hogy nem keveri a szexualitást és a munkát (sok kollégájával ellentétben). Illetve nem startol rá senkire nyilvánosan. Hogy a 4 fal között kivel mit csinál, ahhoz meg senkinek semmi köze.
Csak azért, mert valaki meleg (mondjuk ő pont biszex), egyből mögöttes tartalmakat kerestek, amint ránéz az illető egy fiúra.
Ennyi erővel lányok, sose öleljetek meg egy fiút, aki nem a szerelmetek, mert egyből mindenki azt fogja hinni, hogy farkal titeket!
Véglények vagytok, és végletesen, primitíven gondolkodtok. Sajnállak titeket.
Nem tudom h jön ide már megint Szikora?
Attól még Alföldi az ami.
De érdekes a meleg sztárok sose élnek vissza a helyzettel, ők mindig külön választják a dolgokat.
Érdekes.
Jó és akkor tudnál nekem olyan meleg celebet, hírességet, előadót, művészt vagy bármit mondani, aki nem tökéletes?
Mert én azt látom, hogy a melegek egyszerűen tökéletesek.
Alföldi maga az alfa meg az omega.
Ha mégis lenne velük valami gond akkor nem szabad róla beszélni, mert akkor homofób vagy.
Szal várom a válaszod, te nagy objektív atyaúristen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!