Mostanában miért forgatnak ennyi filmet Magyarországon? Pl. Robert pattinson, selena gomez. Miért pont Mo? Vagy ez mindig így volt, csak nem vettem észre?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 16:08
1/6 anonim válasza:
ez mindig így volt, csak nem vetted észre... Itt forgatták pl. az Eragont, az Én, a kémet (Eddie Murphy), a Kémjátszmát (Brad Pitt, Robert Redford, még Jennifer Aniston is itt volt Brad miatt) stb. Van nagy filmstúdiónk is...
2/6 A kérdező kommentje:
de miért pont magyarország?
2010. júl. 20. 16:26
3/6 anonim válasza:
Olcsóbb. Meg még Romániában is szoktak, pl: Hellraiser-filmek.
4/6 anonim válasza:
meg itt szép régi élületek vannak. Robertel azért forgattak itt. meg persze azért is mert olcsó volt. :)
5/6 anonim válasza:
igen, ez az ok, hogy olcsóbb, bár nem értem miért olcsóbb cuccokkal/színészekkel elrepülni ide x ezer km-t, de ez az én bajom :D
6/6 anonim válasza:
Az Evita című filmet Madonnával meg azért forgatták Budapesten, mert a belvárosunk pont olyan állapotban volt, mint Peron idejében Buenos Aires.
Később a XIII. kerületben egy II. világháborús filmet forgattak, mert ott is az épületek tökéletesen megfeleltek. Ezenkívül nagyon olcsók vagyunk.
Arra meg nem vagyok büszke, hogy a fővárosunkban vannak olyan helyek, amik az elmúlt 50-60 év eseményeit őrzik. (pl. golyólyukak a falban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!