Alföldi Róbert az X-faktorban? Miért pont a fiúkat kapta?
Először is tisztázzuk, hogy én tisztelem Alföldit és bírom a stílusát. Azt is tudom, hogy meleg, de ezért nem ítélem el! Az X-Faktor c. műsorral kapcsolatban többminden kérdés is felmerült vele kapcsolatban:
1. Miért lett mentor, ha ő színész, de nem énekes (nem tud énekelni)? Így hogyan tud bíráskodni az énekesek zeneisége felől?
2. Mentorként miért a fiúkat kapta? És vajon a fiú versenyzők tisztában vannak vele, hogy meleg és ezt esetleg bevethették pl. akkor, amikor neki kellett választania 3 versenyzőt? Pl. láttam, hogy voltak kacsintások, meg szerelmesdalok, amiket Alföldinek énekeltek...
Szinte egyértelmű volt, h a Benji gyerek fog bekerülni, mert Roberta farkalja:)
Az meg h nem énekes semmit nem számít.
Attól még ért hozzá, elég jól nyomta a színház ttémát is.
Egy műsort nézünk, a különbség annyi, h veled bármit meg lehet etetni, velem meg nem.
Nem egyszer bukott már meg az RTL a kajli sms-kel.
Az meg, h valaki profi semmit nem jelent szexualitás szempontjából.
Bőven elég megnézni, h simogatja őket meg stb.
A csajokat annak idején le se szarta:D
Azért Tóth Gabit se nevezzük már énekesnek, oké?
Rendben van, annak van titulálva, de egy rakás foskoppintás, amit csinál.
Na jó van, én itt fejeztem be, mert nem vagyunk egy értelmi szinten:)
Szikora kb az összes gidát megkefélte, maradjunk ennyiben, szal mindegy, nem magyarázkodok, hülyék vagytok:)
most min akadtál ki? : )
ja vágom hogy szikora ilyen szexgép
de alföldi nem hiszem hogy ilyen lenne. te miből gondolod?
Abból gondolom, amiből már évekkel ezelőtt megmondtam, h meleg.
Akkor is a hozzád hasonlók ezerrel okoskodtak, h nem aztán hála istennek, jól pofára estek, mert végül maga Alföldi is vállalta, h seggturkász.
Persze ment ezerrel a sírás.
Mondom, szánalmas ember vagy, aki képtelen elviselni dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!