Fat Phoenix? Hogy jutottak el ideáig? Ki szereti őket?
Szerintem a Fat Phoenix a legjobb. Jók a feldolgozásaik, az énekesnek jó a hangja és élvezhető a produkció. De én meg azt mondom, hogy csak ők jók. A többi SZERINTEM!! énekelni se tud, úgy vélem többnyire hamisak. Szabó Ádám még nem olyan rossz.
30/N
Bevallom őszintén, én most az egyszer kezdtem el nézni az X-faktort - Alföldi miatt. A válogatások még viccesek meg érdekesek voltak, azt nézegettem, de ezekből a "mű sorokból" egyet sem tudtam végignézni. Népbutító, nívótlan, csillivili vacak, egy rakás középszerű előadáóval. Csupa olyan alak, akikre 1-2 év múlva már az édesanyjuk sem fog emlékezni. RTL Moston pörgettem bele a produkciókba, és azt kell mondjam, hogy egyértelműen a Fat Phoenix volt a legjobb. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok már tini, és a zenei ízlésemet illetően sincs okom panaszra. Akkor miért mondom? 1. Nekik van egyéniségük, míg a legtöbbnek egyáltalán nincs (talán a Krasznai Tündének egy nagyon minimális) 2. Ők belevittek egy egyedi stílust, nemcsak az original instrumentalt nyomták be, mint a többi 3. Valóban nem a srác rendelkezett a legjobb hanggal a mezőnyben, de nem is volt rossz, ráaádsul nincs semmi értelme a szép hangnak, ha valakinek nincs egyénisége, sem dal- és zeneszerzői vénája. Ezek nélkül nulla.Egyébként még az Eckert Anikó volt a másik érdekes egyéniség, akivel még érdekes volt a műsor. Neki sem volt túl jó hangja, viszont érdekes személyiség, a hangon meg lehet csiszolni évek munkájával.
És még annyit, hogy a Fat Phoenix eddig is zenélt, ezután is fog, meglesz a maga közönsége. Ha jól láttam, már most tettek fel új, SAJÁT számokat SoundCloud-ra, és lesznek továbbra is fellépéseik.
(Amúgy ez a szám kifejezetten jó volt :) http://www.youtube.com/watch?v=fzkqXacTU6k)
Előző: azzal egyetértek,hogy egyedi. A zenéjük érdekes,de szerintem jobb lenne,ha volna egy rendes énekesük. Egyébként szerintem inkább amolyan előadóművész a srác, mint énekes.
A másik hogy vannak emberek,akiknek mindegy mit hallanak,csak ne legyen átlagos,mondanám a rossz is jobb,mint az átlagosság. Persze vannak,akik átlagból kiemelkednek.
Az se feledjük,hogy sok versenyző elég fiatal, ezért az,hogy kinek van egyénisége.. hát majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!