Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Fat Phoenix? Hogy jutottak el...

Ariana-girl kérdése:

Fat Phoenix? Hogy jutottak el ideáig? Ki szereti őket?

Figyelt kérdés
Na,először is. Nem kell leüvölteni a fejem mert nem szeretm őket,de így van. A "zenéjük" egyáltalán nem élvezhető és mindig ugyanolyan.. szóval csak arra lennék kíváncsi,hogy mégis ki szavaz rájuk és a rajongóiknak miért tetszenek? Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. nov. 10. 19:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%

Ezt a kérdést számtalan versenyzővel kapcsolatban fel lehet tenni.

Mégis ki szavaz pl. Danics Dórára, akinek a folyamatos üvöltése mindig ugyanolyan, ugyanolyan hallgathatatlan? Ráadásul még elképesztően ellenszenves is...

2013. nov. 10. 19:41
 2/18 anonim ***** válasza:
44%
Azt hittem én is,hogy a zsűrinek nem tűnik fel,de végre Geszti megmondta. Szóval szerintem zenélni tudnak,de ének az hát olyan modoros és mintha mindig azt énekelnék,hogy oaaa oaaa... Szerintem a srác tisztában van azzal,hogy tetszik a csajoknak és így elég az alapjárat:)
2013. nov. 11. 09:46
 3/18 anonim ***** válasza:
55%
Na mert Geszti aztan olyan remek enekes.....bagoly mondja verebnek, hogy nagyfeju...
2013. nov. 11. 13:20
 4/18 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell tudni sütni,hogy megmond,hogy rossz a kaja:)
2013. nov. 11. 13:23
 5/18 anonim ***** válasza:
63%
Nekem se jön be a Fat Phoenix, de legalább nem ellenszenvesek, mert van pár olyan aki nagyon irritál...
2013. nov. 11. 17:18
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
A vísító tinilányok nyomkodják az ájfonjukat--->Fat Phoenix továbbjut
2013. nov. 13. 20:06
 7/18 anonim ***** válasza:
30%

OFF

A visito tinilanyok pont hogy nem nyomkodjak az ajfonjukat.....visitoznak, de b.asznak szavazni.....szerinted miert esett ki -anno- a bajdovejt?

2013. nov. 14. 15:10
 8/18 anonim ***** válasza:
11%

OFF

A visito tinilanyok pont hogy nem nyomkodjak az ajfonjukat.....visitoznak, de b.asznak szavazni.....szerinted miert esett ki -anno- a bajdovej?

2013. nov. 14. 15:10
 9/18 anonim ***** válasza:
11%
Na ez mert ment el ketszer....
2013. nov. 14. 15:11
 10/18 anonim ***** válasza:
Mert ketten vannak ?:)
2013. nov. 14. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!