Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki szavaz a Fat Phoenixre az...

Ki szavaz a Fat Phoenixre az xfaktorban? :@

Figyelt kérdés
Szerintem nekik kellett volna kb. elsonek kiesniuk a versenybol. Es eleg gaz h a by the way hamarabb esett ki mint ok.

2013. nov. 3. 21:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ez az!!! a bytheway tök szerethető ...aztán itt van a fat phoenix, szarnak az egészre és marhára nem ilyen helyre valók.... sajnálom h kiestek a fiúk :((
2013. nov. 3. 22:18
 2/16 anonim ***** válasza:
35%

Nem tudom de aki rájuk szavazott annak nagyon rossz zenei érzéke van.

Inkább a ByTheWay-nek kellett volna bent maradnia.

2013. nov. 3. 22:49
 3/16 anonim ***** válasza:
39%
A Fat Phoenix srácok szülei ismertek, szal biztos benttartja őket az RTL egy ideig, meg biztos van pénz is szavazni rájuk. A bájdövéjben meg csak annak a testesebb srácnak volt hangja, a többinek semmi. (nem mintha a fetfőnix hű de jó lenne) Sztem aki hangilag ér is vmit az a már említett bájdövéj srác, a másik nagyobb darab szóló srác, meg békászabi.
2013. nov. 4. 00:05
 4/16 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Én a Mentorházba se juttattam volna be őket. Ott egyébként volt jobb banda is, mégis ezeket hozta tovább a Szikora, aki szintén nem tudom, mit keres ebben a műsorban.
2013. nov. 4. 00:24
 5/16 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem is nekik kellett volna tegnap kiesni, a jobb csapat ment. :-(
2013. nov. 4. 08:45
 6/16 anonim ***** válasza:
szerintem kevesen. tuti bunda az egész és a szerkesztők lezsíroztak előre mindent. én őket a mentorházba sem engedtem volna, nem hogy az élő showba! borzasztóak, csak anyuci apuci rtl-es, mi meg nézhetjük annak a beképzelt s@ggfej erdésznek vagy erdősnek vagy hogy a görcsben hívják a fejét. egyszerűen irrítál az a pasi.
2013. nov. 4. 16:51
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát én MDCt,Eckertet,Fat Phoneixet,Marcikát,Plilikét párbaj nélkül küldtem volna haza.Csalás az egész.
2013. nov. 5. 07:02
 8/16 anonim ***** válasza:
Én szavaznék rájuk, ha nem tudnám, hogy úgyis bunda az egész műsor. Szeretem őket. Nem elénekelnek egy számot, hanem átdolgozzák előtte. Nem tudom, ki csinálja utánuk a többiek közül. Senki. Nem mindig 100%, amit adnak, de legalább nem unalmas, meg sablonos.
2013. nov. 5. 09:32
 9/16 anonim ***** válasza:
a fat phoenixnek egy sikere van: helyes az énekes sokak szerint. én mondjuk ezzel nem értek egyet, de több helyről is ezt hallom. számomra az a fickó vagyon unszimpatikus.
2013. nov. 5. 09:40
 10/16 Bogii2000 válasza:
39%
Híres, gazdag szülők. Ennyi az egész :( MDC és Bytheway a legjobb.
2013. nov. 5. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!