Csak szerintem bunda, hogy a Fat Phoenix még mindig bent van az X-Faktorban?
Figyelt kérdés
A két srác tehetségtelen, arrogáns, és látszik rajtuk az első pillanattól kezdve, hogy sz*rnak az egész versenyre. A mentorház előtti meghallgatáson a szöveget se tudta Erdész Tamás, aki nem mellesleg Karsai Kata pasija és Erdész Róbert fiacskája...2013. nov. 3. 19:34
1/10 anonim válasza:
Egyet értek !!! nagyon fosok... 3 hete izgulok, hogy most már essenek ki ! :D
2/10 anonim válasza:
Nem biztos, hogy bunda. Két olyan pasi akik kinézetétől a 10-14 éves tinilányok nedvesednek, márpedig ők az egyik legnagyobb szavazótábor.
3/10 anonim válasza:
"Nem biztos, hogy bunda. "
Nehogy már a ByTheWay-re kevesebben szavazzanak mint a
Fat Phoenix-re...
Azért valljuk be a ByTheWay tagjai is eléggé vonzhatják a tinilányokat. Lásd mennyien sikítottak értük az utcán...
Számomra elég bundaszagú ez az egész.
4/10 anonim válasza:
Na tessék.
Ez számomra felfoghatatlan hogy pont a ByTheWay esett ki.
A Fat Phoneixnek kellett volna.
5/10 anonim válasza:
Harmatgyenge csapat a Fat Phoenix, ellenben a BTW igenis tehetséges, szimpatikus brigád volt. Nem értem a döntést.
6/10 anonim válasza:
A fat phoenix annyira ellenszenves hogy az elmondhatatlan!!! ez úgy bunda volt hogy csak na!! meg most nem azért de a ByTheWay közönség találkozót is szervezett ahova rengeteg vidéki is elment csak azért, hogy velük találkozhassanak...
7/10 ariana-girl válasza:
hányok a Fat Phoenix-től...úgy ahogy vannak unszimpatikusak.... már a válogatón hazaküldöttem volna őket :D szóval én pl egyáltalán nem "nedvesedek" ettől :D 14/L
8/10 anonim válasza:
Nem bunda! Végre nem tucat emberekről van szó.Dehogy sz@rj.@k le az xfaktort, meg nem is arogánsak...amúgy meg pont h a bytheway az a tipikus fiú banda akikért a tini pics@k oda vannak...tucat zenekar...
Szerintem az idei xfaktorban nagyon jó hangja van mindenkinek, legyen p@rn.@s vagy akárkinek a gyereke.nem aszerint kell itélkezni...
9/10 anonim válasza:
Teljesen egyet értek az utolsóval!! Talán annyit még mondanék, hogy szerintem a BTW egyik tagjának sincs hangja.
10/10 anonim válasza:
De gázok vagytok egytől-egyig. Mi az, hogy bunda? Van aki ezt a fajta zenét szereti(megjegyzem rohadt sokan) és nem azt az alap popot amit a bytheway csinál. Oké a bytheway is jó de a fat phoenix sokkal jobb, érdekesebb,egyedibb,és tisztelendőbb mivel ők igazából sokkal több munkát fektetnek bele a dalokba mint az összes egybevéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!