Csillag születik - Szerintetek bunda, vagy tényleg ennyire hülyék az emberek?
Szerintetek tényleg lehetséges az, hogy Negyela Bernadett, aki szerintem messze a legjobb volt az összes közül kiessen rögtön a 2. körben és egy csomó hulladék meg bent maradjon?
Tényleg ennyire ízléstelenek a magyarok?
Hát azért.. az első produkciója alapján már múlt héten kieshetett volna.
Tehetséges kislány, de én - veled ellenben - nem érzem, hogy különösebben kiemelkedett volna a többi versenyző közül, sőt.
Ez az, amikor az emberek ízlése nem egyező.
Ahogy Puzsér fogalmazott a válogatáson: Egy könnycseppet nem morzsolok el érte. (Vagy valami ilyesmi.)
Énekesből annyi van, mint a tucat, most kiesett ő, ott van a Jennifer. Majd kiesik ő is, jön az X-Faktor. Tele lesz újra velük a műsor. Majd annak is vége, újra jön a CSISZ, megint lesz jópár énekes stb.
Énekelni jól énekelt, félreértés ne essék, (mondjuk aztán legyek ízléstelen, pont rákakilok) de szerintem nem mutatott olyan produkciót, amiért az emberek a továbbmaradását akarták volna vagy pedig alacsony volt a szavazóköre.
Ami engem illet, én alapból az olyan előadásokat nézem csak, amelyek mögött nem csak a kemény munka, hanem a kreativitás is rejlik.
Ilyen volt tavaly Szabó Ádám és Gomez, idén pedig ilyen a Quantum XXL és Plazma, illetve János Elek. Ennek a csajnak egyik produkcióját sem láttam, mert nem énekelt a már sz.rrá hallgatott zene karaoke-változatának elnyekergése.
Nem azt mondom, hogy a fent említett "művészek" világ legjobb előadói, de sokkal többre tartom őket azoknál a csillagoknál, mint akik kiállnak, mikrofonnal a kézbe és elröffentenek egy, már 100 000-szer meghallgatott dallamot. (Igen, újra elismételtem.)
Ennyi, aztán most lehet utálni. :)
Bocsánat, második bekezdés vége:
"nem énekelt" helyett "nem érdekelt".
Hiába, éjjel negyed 12-kor már lankad a figyelmem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!