Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lassan elkészül az RTL-klub...

Lassan elkészül az RTL-klub bunda?

Figyelt kérdés

Ezt a hírt találtam:

[link]

"A másik nagy talány VV Attila személye. Vele kapcsolatban az a hír járja, hogy csakúgy, mint annak idején Alekosznak, neki is társkereső műsort indít a csatorna. Ezt az RTL Klubnál szintén cáfolják. Ugyanakkor úgy tudjuk, hogy más szerepkörben mindenképpen számítanak a villa kavarógépére, még akkor is, ha nem láthatjuk majd nap mint nap a képernyőn."

Még javában folyik a "verseny", de a csatorna már új műsort tervez az undorfejű, hihetetlenül gonosz, gerinctelen Attilának?

Hajrá RTL, az ilyen embernek nevezett görény kapjon csak milliókat, hogy soha többé ne legyen anyagi gondja!

2012. febr. 8. 10:02
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Állítsd már le magad, kérdező...honnan veszed, hogy Attila gonosz?Ismered?Ő az egyetlen értelmes tag ott bent, hát jóhogy hülyét csinál a többi IQ-harcosból :-)
2012. febr. 8. 10:21
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
egyetértek az elsővel...ha ennyire kikészítenek az ilyen hírek, ne olvass bulvárt.
2012. febr. 8. 10:24
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Engedtessék már meg nekem, hogy nézőként azt utáljam, vagy szeressem, akit én akarok. Nem vagyunk -szerencsére- egyformák. Ízlések és pofonok....., ráadásul meg úgy gondolom, hogy nem IQ kérdése a személyek értékelése. Emberként családban növünk fel, a szüleink megtanítanak mindannyiunkat bizonyos dolgok értékelésére, vagy nem. Azért, mert nekem ez a véleményem, még nem vagyok kevesebb, mint bárki más.

2012. febr. 8. 10:36
 4/10 anonim ***** válasza:
az IQ-harcost nem is rád mondtam, hanem a villalakókra.Egyszerűen nem értem, h hogy lehet utálni egy ilyen jófej emberkét, mint Attila:-) látod, hogy Szandibandi is odavan érte :-)
2012. febr. 8. 10:39
 5/10 anonim ***** válasza:
az a szandibandi a legnagyobb qrva akit hátán hordott a föld, pedig még csak nem is néz ki jól... minden pasira rámegy, aki él és mozog... vagy szimplán csak aki él...
2012. febr. 8. 12:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez nem így van, de ha igaz lenne, akkor is tökmindegy, mert jófej :-)
2012. febr. 8. 13:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy a jófej emberek mindig megtalálják egymást, lásd Szandika és Attila.
2012. febr. 8. 13:41
 8/10 zeronibble ***** válasza:
A-dó-ked-vez-mény. Érteni?
2012. febr. 8. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:
13:40 ha nem így van, akkor miért rúdtáncosnő a hölgyemény?:) ezt a szakmát nem a szende szüzek választják, és mellesleg ő maga is mondta, hogy vagy több száz pasival volt... ha nem ilyen egy qrva akkor milyen?? Mellesleg azt a tényt nem tagadom, hogy jó fej, de akkor is qrva...
2012. febr. 8. 18:23
 10/10 anonim ***** válasza:
65%
Itt senki nem vette még észre, hogy az egész műsor bunda? Nem kiemelten Attila az érdekes, hanem szimplán az van, hogy a retek klub azt AKARJA, hogy ő az legyen. Szerintetek tényleg senki nem csinál semmit, csak az a körtefejű majom? Persze, mert az összefoglaló azt mutatja nektek - de a retek klub Attilával akarja megnyeretni a játékot. Ugyanolyan bunda, mint tavaly Alkeszkosz volt, mert a beszámolókban mindig csak őt láthattuk, Lilu meg úgy olvadozott tőle, mint valami istentől... Na persze, a kérdőjelek istene.
2012. febr. 8. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!