Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért dobnak ki emberek...

Miért dobnak ki emberek százezrei pénzt a VV-re amikor megvan írva az egész?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam másoktól, hogy a VV, az forgatókönyv az egész... minden úgy megy ahogy az elején elvan döntve.

Ha ez így van akkor MI A FENÉNEK SZAVAZNAK ANNYIAN????? Ha eleve elvan döntve, hogy ki jut tovább.. stb.. akkor minek küldik a drága sms-eket?

Amúgy én mindig is utáltam a való világot, soha az életemben egy részt nem néztem meg belőle. Nem is érdekel... egyszerűen csak nem tudom felfogni, hogy hogy lehet annyi ökör aki ezt nézi meg komolyan veszi meg az RTL klub is... miért ad ilyen szenny műsorokat? be kéne tiltani az egész csatornát, régen volt valamennyire elfogadható.. kb olyan 6-7 éve, de azóta csak a szenny jön belőle.. és még fizetőssé is akarták tenni, erről is hallottam... a kormány jobban megszorongatná az RTL klubot sok pénzt le tudna akasztani tőlük, ami nekünk szegény magyaroknak jól jönne..

Akkora nagy baromság az egész úgy ahogy van.

2012. jan. 21. 00:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mióta nem írják ki a szavazók számát, nem tudhatod hogy mennyién áldoznak rá pénzt.

A másik, hogy ha nem érdekel akkor békén kell az egész témát hagyni, mert feleslegesen idegesíted magad vele. Azt meg ne várd el soha egy kereskedelmi, és főleg nálunk a két nagy kereskedelmi csatornától hogy bármikor "normális" dolgot fog sugározni. Ha nem valóságshow lesz, majd lesz helyette más.

Az meg már unalmas, hogy mindig jön egy madár, elcsicsergi hogy neki miért fáj x vagy y műsor, de mindenki tudja hogy ettől semmi nem fog változni. Egymásnak ugrik a szimpatizáns meg az ellenző, két-három oldalon át nyomatják a magukét, majd el van az egész felejtve, amíg nem kezdi valaki újra az egész mondókát. Közben te bele sem gondolsz, hogy csinálod a reklámot azzal hogy megint egy ilyen kérdést teszel fel. A negatív reklám is reklám, és addig sikeres valami amíg beszélnek róla.

Amit pedig a kereskedelmi csatorna szorongatásáról írsz, szimplán hülyeség. Ennyi erővel arra is ráugorhatnál, hogy miért kap Fábry 600 millió forintot a közszolgálati csatornán egy műsorért, amit viszont az adófizetők pénzéből tartanak fent. A kereskedelmit a reklámozók tartják fent, te viszont a terméküket megeszed vagy használod, nem csak úgy fizetsz a semmiért.

2012. jan. 21. 01:00
 2/11 anonim ***** válasza:

Kb. ugyanaz a flame, hogy miért színak cigarettát az emberek, hogyha egyértelműen egészségkárosító a hatása...

Azért, mert van aki azt szereti, arra vágyik. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit néz.

Nekem nincs tévém, mégis sokkal többet tudok a vv-ről, mint amit tudni akartam :) Elég csak odafigyelni szomszédok, munkatársak diskurzusára, és máris kiderül, hogy ki a továbbjutó, kieső, szexelő vagy bármi ilyesmi. Pedig ha az utcán velem szembejönne sem tudnám megmondani, hogy jé ő vv-s, mert nem láttam még egy részt sem.

Ettől függetlenül mindig lesz, akit le fog ültetni a műsor, ahogy a szappanoperák, ismeretterjesztő filmek vagy egyéb dolgok.

A kereskedelmi tévé azt adja, amire igény van. Hiába akarsz te eredeti nyelven sugárzott, feliratos történelmi filmet nézni, igen kis réteget fog lekötni, és ezért a reklámbevételei is elmaradnak a várttól. Kereskedelmi tévén a pénz diktál, és úgy tűnik, hogy a való világban van annyi pénz, hogy életben maradjon. Azaz kellő nézettséget hoz.

Ez ellen nem kell mit tenni, nem az RTL Klub tehet erről, hanem a nézőknek van erre igénye. Ha mindenki orosz balettet akarna nézni, hidd el, egész nap az folyna belőle.

2012. jan. 21. 01:17
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Honnan veszed, hogy meg van írva? Nincs megírva. Generálják a külömböző helyzeteket, veszekedéseket, témákat, de ez nem is titok. De az nincs eldöntve, hogy ki megy vissza, és ki nyeri meg. Szerinted ki döntené el, és mi alapján? Nincs, hogy eldöntse senki az elején, hogy kit fognak szeretni a nézők.
2012. jan. 21. 05:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Kicsit merész azt állítani, hogy "nincs aki eldöntse". A forgatókönyv nagy úr, persze vannak nem várt helyzetek, de az ilyen jellegű produkciókban improviációnak nincs helye. Én láttam már egy hasonló műsorra vonatkozó szerződést, igen merész volt...
2012. jan. 21. 23:54
 5/11 anonim ***** válasza:
56%

"Miért dobnak ki emberek százezrei pénzt a VV-re amikor megvan írva az egész?"

Es miert kerdezik meg az emberek ujra es ujra ezt a dolgot, amikor mar vagy szazezren feltettek ugyanezt a kerdest?

2012. jan. 22. 06:04
 6/11 anonim ***** válasza:

AKKOR AZT MAGYARÁZD MEG H AMIKOR TAVALY ELŐÁLLT EGY ILLETŐ AZZAL H MEG VAN ÍRVA EZT HALLOTTA AZT HALLOTTA MERT OTT DOLGOZOTT, ÉS H BÉCI FOGJA MEG NYERNI, AHHOZ KÉPES HAMAR HAZA MENT, DE MIIND1

JÓ LESZ HA VÉGRE BEFEJEZIK EZT AZ EMBEREK, MERT HA ANNYIRA NEM ÉRDEKLI ŐKET, UTÁLJÁK, AKKOR MIÉRT KELL FOLYTON EZT HAJTOGATNI, NE NÉZD AZTÁN CSÁ

2012. jan. 22. 19:11
 7/11 anonim ***** válasza:

JAH ÉS NEM AZ RTL MEGSZORONGATÁSÁNÁL KELLENE KERESNI A PÉNZT A MAGYAROKNAK, DE MIND1

MEG MILYEN SZENNYRŐL BESZÉLSZ??

AZ TALÁN JOBB VOLT AMIKOR A TV2 MENYASSZONY KERESŐJE MENT?? AZT ÉRDEKES MÓDON ITT SENKI SE SZIDTA

2012. jan. 22. 19:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy megrendezett lenne, a szereplői alapból ilyen degenerált tuskók. A sok marha meg nézi őket, a népnek ez kell. Persze sokan azzal jönnek hogy ez fejleszti az intelligenciádat ha nézed xD Am most felvetődött bennem a kérdés, mi lenne ha sosem engednék ki őket? :D Odabent szaporodnának, ha mondjuk megvonnák tőlük a kaját akkor egymást falnák fel mint az állatok? Persze a kamerát végig bekapcsolva hagynám, kíváncsi lennék kinek lenne hozzá gyomra hogy nézze. Így is gusztustalan
2012. jan. 22. 21:44
 9/11 anonim ***** válasza:
nem értem a sok barmot aki terjeszti ezeket nem gondolnak bele hogy micsoda munka lenne előre megírni az egészet,arról nem is beszélve hogy az egész párbaj közjegyző jelenlétében történik,és nem érné meg nekik mert ha kiderül az egész csatorna bukik.
2012. jan. 23. 17:00
 10/11 anonim ***** válasza:
nem ér nekik egy játékos se annyit hogy elbukjon a csatorna
2012. jan. 23. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!