Itachi le tudná másolni a tenseieket?
Figyelt kérdés
Csak azért mert a tenseieket Yahiko tudta, akinek alapjáraton véve nincs Rinneganja, tehát nem kell Rinnegan a tenseiekhez, így 1 Uchiha számára lemásolható jutsu! ÉN ÍGY OLVASTAM!!! ne tessék belém kötni! oldalt linkelni meg nem tudok, mert telefonon vagyok! :)2013. okt. 22. 11:57
42/43 anonim válasza:
Ezt komolyan gondoltad? :D Narutó csinálta a rasengant nekik csak odakellet lökniük ami alapból értelmetlen mert a farkával is ugyanezt megtudta volna csinálni. Csak Kishi szerepeltetni akarta a Konoha 11et. Ennyi az egész. Nem ők csinálták azt a rasengant.
43/43 anonim 

válasza:

Naruto azt mondta,n rájuk hagyja a rasengant, szal ahhoz h aktiváljin tudják/üzni tudjanak vele, képesnek kellett lenniük a használatára. Az més kérdés,h persze szart se érnek csak Naruto feltöltötte őket a chakrájával és Kishi így adott nekik egy kis szerepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!