Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Itachi le tudná másolni a...

Itachi le tudná másolni a tenseieket?

Figyelt kérdés
Csak azért mert a tenseieket Yahiko tudta, akinek alapjáraton véve nincs Rinneganja, tehát nem kell Rinnegan a tenseiekhez, így 1 Uchiha számára lemásolható jutsu! ÉN ÍGY OLVASTAM!!! ne tessék belém kötni! oldalt linkelni meg nem tudok, mert telefonon vagyok! :)

2013. okt. 22. 11:57
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
31%
Le.
2013. okt. 22. 12:04
 2/43 A kérdező kommentje:
hallod téged nagyon bírlak! :D te mindenben 1-et értesz velem! :D nem baj! köszi a válaszod! :D
2013. okt. 22. 12:07
 3/43 anonim ***** válasza:

Nem. Yahiko sem tudta. Yahiko azért tudta használni az egyik képességet, mert Nagato Peinné tette, lett Yahikónak Rinneganja és a belészúrt chakrarudakkal irányította Nagato. Itachi nem tudná lemásolni, mivel ezek a Rinnegan képességei... Ha lelehetne másolni, akkor Kakashi nem halt volna meg a Yahiko Pein ellen, hanem lemásolja a képességét...

[link]

2013. okt. 22. 14:31
 4/43 A kérdező kommentje:
tyű tényleg! :D oké köszi! :)
2013. okt. 22. 14:36
 5/43 anonim ***** válasza:
Ismét lenne egy kérdésem. A Sharingannal bármilyen NEM kekkei genkai jutsut le lehet másolni, függetlenül attól, hogy milyen elemű chakra kell hozzá?
2013. okt. 22. 18:15
 6/43 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, tehát úgy h lemásolja, de max azt tudom elképzelni,h nem tudja megcsinálni ha nem ismeri az adott elemet, de sztem a különböző elemű gyengébb jutsukat kb akárki megtudja csinálni, mert a legutóbbi 1-2 fejezetben is Kitsuchi megtanította az életben maradtaknak,h hogyan kell föld elemű falat csinálni.
2013. okt. 22. 18:28
 7/43 anonim ***** válasza:
Márcsak mert Kakashi is jó a Raikiriben, a föld elemben és Zabuza vízsárkányát is lemásolta. Ez már 3 elem. Úgy tudom egy jounin 2-3 elemet tud max használni.
2013. okt. 22. 19:12
 8/43 A kérdező kommentje:
1 Uchiha vagy sharingannal rendelkező személy mind az 5 elemet le tudja másolni, és meg is jegyezheti! ha ellenfele Földlemmel támad lemásolja és ugyan az a jutsu semlegesíti 1mást! ugyan így ha víz, tűz, szél, villám! :)
2013. okt. 23. 09:39
 9/43 anonim ***** válasza:
Bár ha jobban belegondolok, a Shippuuden elején, amikor Naruto visszatért a faluba, a próbán Kakashi a vízsárkányt használta Naruto ellen. Pedig akkor nem másolt. Igazad lehet. :D
2013. okt. 23. 10:25
 10/43 anonim ***** válasza:

"1 Uchiha vagy sharingannal rendelkező személy mind az 5 elemet le tudja másolni,"

Szerintem ez nem teljesen igaz... pl akkor sasuke miért nem másolt le narutotól jutsukat, amikor annyira irigykedett? :D

Régebben én is gondolkoztam ezen, de szerintem függ attól, hogy milyen szintű a jutsu... nem hiszem, hogy narutotól letudnák másolni a rasen shurikent,de egy vízsárkány nem olyan nagy jutsu. (Igazából az is meglehet, hogy csak olyan jutsut tudnak lemásolni, amilyen elemmel rendelkezni tudnak. Ez szerintem nem tisztázott.)

Kekkei genkait pedig már írták előttem, nem tudja lemásolni a sharingan, egyáltalán nem. + a rinnengan erősebb a sharingannál, logikátlan lenne.

Egyébként kérdező olvastam több kérdésedet, senki nem akar beléd kötni :), csak eléggé akadékoskodsz néhány dologban. Sokszor úgy teszel fel kérdést, hogy már van válaszod és ha nem azt írják neked, akkor kitörsz :D pedig igenis sokszor a válaszolónak van igaza.

2013. okt. 23. 10:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!