Itachi le tudná másolni a tenseieket?
Figyelt kérdés
Csak azért mert a tenseieket Yahiko tudta, akinek alapjáraton véve nincs Rinneganja, tehát nem kell Rinnegan a tenseiekhez, így 1 Uchiha számára lemásolható jutsu! ÉN ÍGY OLVASTAM!!! ne tessék belém kötni! oldalt linkelni meg nem tudok, mert telefonon vagyok! :)2013. okt. 22. 11:57
31/43 A kérdező kommentje:
ahhaaaa! akkor az a szemét Yamato tájcsó miért hazudott????? ):-| nah mindegy! köszi! :)
2013. okt. 25. 13:43
32/43 Ren-D 

válasza:

Átnéztem a Rasen-Shuriken tréning részeit és a 76.részben minden benne van.A Rasengan csak chakra manipuláció,a chakra manipuláció legagasabb foka ennél nincs feljebb ezért olyan erős anélkül is hogy bármilyen természeti energiája lenne A-szintű jutsu,Naruto-nak a feladata volt hogy az elemét hozzáadja a rasenganhoz tehát a szél elemet,erre eddig még senki se volt képes mert ehhez egyszerre van szükség a chakra manupulációhoz és a természet megváltoztatásához hogy mondjuk szél legyen.A 4.hokage se tudta hozzá adni a szél elemét de egyébként ehhez nem csak szél elemet lehetne adni hanem bármilyet,Kakashi is megpróbálta az ő villám elemét hozzá adni de nem sikerült neki ahogy eddig még senkinek se mivel a Rasengan a chakra manipuláció legteteje és ehhez még a természetét megváltoztatni bármilyenre túl sok volt a 4.hokagénak is és Kakashinak is.Eleve az hogy a chakrát manupulálják és a természet energiáját is megváltoztatják nagyon nehéz,kevés ninja tudja ezt megcsinálni de Kakashi köztük van a chidorijával,a chidori abból áll hogy manipulálta a chakráját plussz hozzáadta a villám elemét tehát megváltoztatta a chakra természetét ez azért sikerült neki mert itt nem a legmagasabb chakramanipulációt alkalmazta mint a rasengannal ez egy jóval visszafogottab verzió.Ez egyébként választ ad arra is hogy Naruto Rasenganja miért nem ütötte Sasuke Chidoriját amikor össze csaptak mert ugye ha szél elemű lett volna akkor az elvileg ütné de mivel csak chakra manipuláció így érthető.Tehát a lényeg hogy a sima Rasengan csak chakra és a Rasen-Shuriken szél elemű,erre eddig csak Naruto képes. [link] tessék ha valaki az én szavaimból nem érti Kakashi is elmagyarázza :D
33/43 A kérdező kommentje:
:D ahaaaaaa! értem! köszi! :)
2013. okt. 25. 15:55
34/43 anonim válasza:
30.
"TenTen, Lee, Hinata, Shino, Kiba, Ino, Chouji, Shikamaru és Sai is tudná használni... "
Ezt te honnan vetted hogy ők tudják használni? Csak mert nem tudják!
35/43 Ren-D 

válasza:

Azt írta hogy KELLŐ GYAKORLÁSSAL tudnék használni,ami igaz is.Ahogy Konohamaru is meg tudta tanulni úgy majdnem bárki is megtudná.Ezt úgy értem hogy egyértelműen nem mindenki tudja megtanulni mivel nehéz jutsu és pl. Kurenai biztos nem tudná megtanulni mivel ő nem sokat ért a ninjutsukhoz,de aki jártas a ninjutsukba az megtudná.Lehet nem egy hét alatt mint Naruto sőt biztos,de megtudná,ha egy év egy év de megtudná tanulni.
36/43 anonim válasza:
Oké de Lee gyakorlással se tudná használni :d Nem képes Ninjutsut tanulni! :) Ezért küzd csak Taijutsuval!
37/43 A kérdező kommentje:
És Itachi mégis megverné Lee-t taijutsuban! :) Bár az csak Itachi úgyhogy mindegy! :) Jah meg Gai! De Gai-t is megveri Itachi! :)
2013. okt. 30. 16:34
38/43 Ren-D 

válasza:

Lee se tudná megtanulni egyértelmű,ezért írtam Kurenait-t oda példának :D amúgy Lee-t meg Itachit nem lehet egy súlycsoporton emlegetni,bár szerintem ha ténylegesen CSAK Tai-jutsut használnának akkor Lee/Gai nyerne,nem Itachi.Ha megnézed Itachi semmilyen Tai-jutsut nem csinált eddig még, csak Nin és Gen-jutsut de abból nagyon komolyakat.Tehát ha csak Tai-jutsuval harcolnának Gai/Lee nyerne.
39/43 anonim válasza:
Van Itachitól Taijutsu. Shippuden Episode 298. Van hozzá egy AMVm is benne van itachinak a taijutsuja is ahogy narutóval harcol! http://www.youtube.com/watch?v=jZ3E0QX6g_M
40/43 anonim 

válasza:

"30.
"TenTen, Lee, Hinata, Shino, Kiba, Ino, Chouji, Shikamaru és Sai is tudná használni... "
Ezt te honnan vetted hogy ők tudják használni? Csak mert nem tudják!"
Mivel már volt a mangában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!