Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Itachi le tudná másolni a...

Itachi le tudná másolni a tenseieket?

Figyelt kérdés
Csak azért mert a tenseieket Yahiko tudta, akinek alapjáraton véve nincs Rinneganja, tehát nem kell Rinnegan a tenseiekhez, így 1 Uchiha számára lemásolható jutsu! ÉN ÍGY OLVASTAM!!! ne tessék belém kötni! oldalt linkelni meg nem tudok, mert telefonon vagyok! :)

2013. okt. 22. 11:57
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
azért nem másolta le Naruto rasenganját mert ahhoz nem kell kézjel, más a tanulása, így nem lehet másolni! amúgy azért török néha ki mert van itt olyan varázsló aki tényekkel szemben is tud vitatkozni, valamint elég sokan kapásból sértegetéssel kezdik, pedig én ezeket mind a netről veszem, nem fejből írok hülyeségeket! :)
2013. okt. 23. 10:37
 12/43 A kérdező kommentje:
jah meg azért sem másolt mert akkor még nem volt teljesen kifejlődve a sharinganja! :)
2013. okt. 23. 10:38
 13/43 anonim ***** válasza:

a rasengan tényleg rossz pl volt. jó, akkor mondom úgy, hogy hiába másolja le pl itachi madarának a Tengai Shinsei jutsuját :D ha nincs hozzá elég chakrája.

kész tények? de belinkelni ezeket a tényeket nem tudtad... :/ míg mások alátudták támasztani a véleményüket

olvastam a válaszokat és nem voltak sértőek, csak utaltak rá, hogy gyerekesen viselkedsz/válaszolsz, sokszor már azért nem írtak normálisan, mert olyan mintha egy akaratos 6 évessel kellene kommunikálni - nem akartalak ezzel se megsérteni! :DD mielőtt azt hinnéd!!

2013. okt. 23. 10:58
 14/43 A kérdező kommentje:
és Naruto tud rasenshurikent csinálni ha nincs chakrája???????? gondolkodjál már! :D amúgy meg én tényeket mondok illetve a net szerint ezek tények! és az hogy én visszamondom amit a net írt az miért is olyan mint 1 6 éves viselkedés? :) és mondtam hogy mivel telefonon vagyok, ezért nem tudok linkelni! :)
2013. okt. 23. 11:16
 15/43 A kérdező kommentje:
mivel ebbe is belekötnének a nagyon okos gyerekek mint egy hat éves viselkedés NEM 16 éves!!!!!! :D
2013. okt. 23. 11:17
 16/43 A kérdező kommentje:
jah és nem ezt a kérdésemet kell nézni! itt most normális emberek válaszoltak nekem VÉGRE ritka az ilyen, és elnézést mindenkitől ha azonnal támadok de már nagyon sokszor felidegesítettek, amikor tényleg kivételesen olyan dolgokról vitatkoznak velem amit én tudok jobb, de csakazértis neki van igaza (NEM Naruto) amú én a Narutóról annyit tudok hogy ismerem a Konohaiakat, és az Akatsuki tagokat, és azoknak a képességét! valamint ismerem a jutsuk nevét (legtöbbjét) és ki is hangsúlyoztam a kérdésmeben hogy így OLVASTAM! amúgy marha 1szerű megtalálni azokat az oldalakat amin kutatok, általában az első rögtön! :) beírjátok hogy ,,Uchiha Itachi" és az első-t vagy másodkiat elolvassátok és ott le lesznek ELMÉLETILEG írva azok amikről itt pofázok! :)
2013. okt. 23. 11:34
 17/43 Nayal ***** válasza:
Ja de nem biztos, hogy minden információforrás megbízható. Sasuke azért nem másolta le Naruto jutsuit mert azt nem Ő fejlesztette ki. Komolyan ha egy srác lerakta az érettségit te meg irigy vagy rá, veszel egyet? Ráadásul attól, hogy lemásolja nem lesz erősebb. Nem a jutsuk száma határozza meg egy ninja erejét. Plusz rasenganhoz nem kell kézjel.
2013. okt. 23. 18:22
 18/43 A kérdező kommentje:
Nayal ezeket mind leírtam, valamint pl a goukakyuu-t sem speciál Itachi fejlesztette ki, mégis használja! ha belegondolsz! de azért köszi! :)
2013. okt. 23. 18:38
 19/43 Ren-D ***** válasza:
Ha minden igaz akkor Sasukénak MOSTMÁR nem kell a sharingannal lemásolnia a rasengant ahhoz hogy megtudja azt csinálni,csak meg kell változtatnia a chidori elemét.Tehát ugyanazt csinálja mint a chidori közbe(a kezébe koncentrálja a chakráját és egyben tartja) csak kézjelek nélkül és nem villám hanem szél elemmel.Kakashi is így csinálta meg a Rasengant a Rasen-Shuriken edzés közbe. http://www.youtube.com/watch?v=bfXBN_Tq6Mc
2013. okt. 24. 12:32
 20/43 anonim ***** válasza:

A Rasengan nem szél elem, csupán maga a chakra látható formában, éppen ezért kellő gyakorlással bárki megtudja csinálni, pl. eheti előtti manga fejezetben Lee, Tenten, Hinata, Shino +5 másik. Csak a Rasenshurikenhez kell a szél elem.

Sasuke meg sosem csinált Rasengant és sztem nem is fog, mivel neki ott a Chidori és a Sharingan technikái.

2013. okt. 24. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!