Pontosan mikor lesz október 31-én a digitális átállás végsó időpontja?
Szeretném megörökíteni az analóg tévéadás utolsó perceit. Itt már lekapcsolták az első ütemben az analóg adást (Békéscsaba), de múltkor kipróbáltam ,hogy a komádi adótorony jeleit ha gyengén is, de még fogni lehet.
Ugyanúgy 12:30-kor lesz a lekapcsolás? Várható megint ,hogy 5 napig még bekapcsolva maradnak az adók csak műsor helyett tájékoztató szöveg lesz?
Valahol olvastam, hogy ugyanúgy 12:30-kor lesz.
De a csatornákban nem fogják bemondani, hogy ez az utolsó perc. Csak hirtelen megszűnik. A lakosság 95%-a észre sem fogja már venni, mert mindenki átáll addigra.
Gondolom az 5 napos tájékoztató szöveg lesz "nálunk" is, ha "náluk" volt
Amúgy július 31-én se mondták be, legalábbis a TV2/RTL klubnál, egyiken egy jósolós műsor ment a másikon meg Monk a flúgos nyomozó simán átváltott a kép, kicsit később a hang is eltűnt. Külföldön sok Youtub-eos leállós videót megnézve megoldották még ennél is egyszerűbben, simán lecsapták az adót és kész, semmi tájékoztató üzenet meg egyéb, megy az adás aztán egyszer csak végetér. Az első ütemnél nálunk még 5 napig bekapcsolva hagyták az adókat a tájékoztató üzenettel.
Az MTV-n mondták csak be, hogy most jön az átállás. Jött Gundel és az átállás show.
Megtörtént és valóban 12:30-kor volt előtte visszaszámlálás is, sőt futó szövegben is ment a tájékoztatás.
Ha esetleg érdekel valakit itt az analóg adás utolsó percei:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!